Takbar: Illum Rooftop

Illum Rooftop i Köpenhamn
Illum Rooftop i Köpenhamn
Illum Rooftop i Köpenhamn
Illum Rooftop i Köpenhamn
Illum Rooftop i Köpenhamn
Illum Rooftop i Köpenhamn
Bilder tillhör baren

Illum Rooftop - takbar i Köpenhamn

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 13 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 4:e våningen
 • Shopping-center
 • Olika restauranger / barer

Ovanpå Illum köpcentrum, som ligger vid det berömda Strøget, hittar du Illum Rooftop. Detta är en verkligt varierad, 4:e våningens takterrass med en blandning av restauranger, barer, caféer och matmarknader, och sittplatser både inomhus och utomhus. En riktig pärla för den kulinariska besökaren.

De vyer du får härifrån är en av de bästa i staden, lite olika beroende på vilken plats du väljer att besöka, eftersom den långa terrassen som vinner runt hälften av stora huset är uppdelad mellan de olika etablissemangen. Så vad har man att välja mellan?

Här finns Bar Jacobsen, en ölbistro med ett stort urval av öl från Jacobsens bryggeri och gastro-mat som Gourmet Pork Sandwich och Fish & Chips. Bredvid hittar du Skagen Fiskerestaurant, som erbjuder fantastisk färsk fisk & skaldjur. Rossopomodoro är ett napolitanskt kök & pizzeria som serverar äkta och passionerad italiensk mat. De bästa vyerna får du från The Original Coffe, som har hörndelen på terrassen och erbjuder utsikt över torget nedan och över Köpenhamn. Dörr i dörr med kaféet ligger den härliga Løgimose, en gourmetmarknad av viner, bubblor och delikatesser som du kan köpa för att ta med dig hem eller njuta av på terrassen.

Som du märker så erbjuder Illum Rooftop något för alla. Perfekt för en paus i shoppingen med en öl, cocktail eller kaffe i solen, en romantisk middag när solen går ner över Köpenhamn, eller bara promenera runt och botaniserande bland alla godsaker som finns tillgängliga.

             
Købmagergade 20, 1150 Copenhagen
+45 33 14 40 02
Måndag:10.00 - 22.00
Tisdag:10.00 - 22.00
Onsdag:10.00 - 22.00
Torsdag:10.00 - 22.00
Fredag:10.00 - 22.00
Lördag:10.00 - 22.00
Söndag:10.00 - 20.00
Rooftops, Köpenhamns skyline
Flera restauranger
Casual

More info

 

Planera din resa till Köpenhamn

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Köpenhamn. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com