Takbar Köpenhamn

Fullständig guide till de 3 bästa takbarerna i Köpenhamn 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

En stad som är känd för alla sina fantastiska barer och restauranger, men inte så mycket för sina takbarer. Men det finns några pärlor, och den här guiden kommer att ta dig de allra bästa av Köpenhamns takterrasser. Här hittar du all information du behöver om varje tak. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Vilken är den bästa takbaren i Köpenhamn, kanske du undrar? Bläddra bara ner och hitta Köpenhamns-takbaren som passar bäst för dig.

Eller använd rooftop-kartan för Köpenhamn nere till höger.

Senast uppdaterad:
Strøget
Takbar Illum Rooftop i Köpenhamn
Illum Rooftop
$$$$ Købmagergade 20
 • Höjdpunkter
 • 4:e våningen
 • Shoppingcenter
 • Olika restauranger / barer
På toppen av Illum köpcentrum hittar du denna verkligt varierande takbar, med en blandning av restauranger, barer, kaféer och matmarknader, och sittplatser både inomhus och utomhus. En riktig pärla för den kulinariska besökaren, och här kan du njuta av utsökt hummer, krispiga pizzor, mousserande bubblor, öl, cocktails och mycket mer. Allt till en fantastisk utsikt över Köpenhamn från den långa terrassen som slingrar sig runt byggnaden.
Mer info
City Hall
The Rooftop Bar at Hotel Danmark i Köpenhamn
The Rooftop Bar at Hotel Danmark
$$$ Vester Voldgade 89
 • Höjdpunkter
 • 7:e våningen
 • Öppen för alla
 • 360-utsikt
 • DJ-sessions fredagar
The Rooftop Bar ligger på toppen av det nyligen öppnade boutique Hotel Danmark, mitt i hjärtat av staden, intill kända landmärken som Nationalmuseet, Stadshuset och Tivoli, med utsikt över Köpenhamn och bortom. Inredd i klassisk skandinavisk minimalistisk design med en mycket öppen och luftig känsla. Och den öppna känslan är också öppen för alla, hotellgäst eller inte. Det här är en perfekt plats att njuta av en god cocktail eller ett glas öl / vin, den avslappnande atmosfären och blicka ut över staden.
Mer info
Fisketorvet
Takbar Skybar Sticks ’n’ Sushi i Köpenhamn
Skybar Sticks ’n’ Sushi
$$$$ Arni Magnussons Gade 2
 • Höjdpunkter
 • 12:e våningen
 • Fantastisk sushi
 • Japanskt inspirerade cocktails
Skybar Sticks 'n' Sushi är både en fantastisk japansk restaurang, en skybar och en takterrass, som ligger på 12:e våningen av hamntornet på Hotel Tivoli, nära tivoli och centralstationen. Här kan du njuta av mäktig utsikt över Köpenhamns horisont, tillsammans med utsökta sushi, yakitori-pinnar och en lång drinkmeny, inklusive japanskt inspirerade cocktails, sake, viner och hembryggd. Inomhusrestaurangen och skybaren är öppen året runt, medan den mysigt inredda takterrassen är öppen under sommaren.
Mer info

Planera din resa till Köpenhamn

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Köpenhamn. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbarer Köpenhamn

Takbars-betyg: 4/10
Bästa säsong: maj-september
Invånare: 775 000
Klimat: tempererat

Köpenhamn är något av en 'liten storstad', med främst äldre och lägre byggnader och inte riktigt några skyskrapor. Tack vare detta, och ett klimat med utomhussäsong främst under sommarmånaderna, är det ingen stor överraskning att staden inte kryllar av takbarer. Men med tanke på historien om att vara en stor bar- och restaurangstad är det lite konstigt att det inte finns fler lite lägre takträdgårdar och terrasser. Det kan dock mycket väl vara på väg att förändras, eftersom två stora och nya takbarer nyligen öppnade i staden (båda är med i den här guiden), och vi har en känsla att många fler är på gång.

Om Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad, belägen på ön Själland, precis vid Öresund. Stadens mest kända landmärken är tivoli, statyn Lilla Sjöjungfrun och promenadstråket Strøget. Det är också hem för bryggeriet Carlsberg. Staden har en ganska liten stadskärna som är lätt att ta sig runt i, och det är en av världens mest cykelvänliga städer. Två mycket kända och mycket annorlunda områden i Köpenhamn är Christiania, en fristad för människor med alternativ livsstil och känd för och ett öppet sinne mot droger, och Nyhavn, ett pittoreskt område precis vid vattnet med färgglada byggnader och massor av mysiga krogar. Utanför Köpenhamn ligger Kastrup, som är Skandinaviens mest trafikerade flygplats med cirka 2 miljoner passagerare i månaden.