Takbar Kairo

En komplett guide till de bästa takbarerna i Kairo 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

Den perfekta guiden till de bästa taken i Kairo. Här hittar du all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, bokningslänkar och mycket mer. Kairo är en av världens största städer med massor av barer och restauranger. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Kairo som passar bäst för dig.

Eller använd rooftop-kartan för Kairo nere till höger.

Senast uppdaterad:
Garden City
Takbar The Roof Pool Bar at Kempinski Nile Hotel i Kairo
The Roof Pool Bar at Kempinski Nile Hotel
$$$ 12 Ahmed Raghab Street
 • Höjdpunkter
 • 11:e våningen
 • Swimmingpool
 • 360-utsikt
 • Sommar-shisha
Belägen på 11:e våningen av Kempinski Nile Hotel hittar du denna fantastiska takbar, kallad The Roof Pool Bar. Från terrassen får du fantastisk utsikt över Nilen och stadens skyline. Medan den vackra takpoolen endast är för gäster på hotellet, är baren och restaurangen på taket öppet varje dag för alla att njuta av. Menyn är inte så stor, men har fortfarande ett bra urval av både mat och dryck, allt från Sushi och tapas till ett bra urval av cocktails och även Shisa i många olika smaker.
Mer info

Planera din resa till Kairo

                  

Booking.com
                  
                  

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Kairo. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbar & Kairo

Takbars-betyg: 2/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 20 milj
Klimat:torrt subtropiskt

Kairos klimat är ett torrt subtropiskt klimat vilket innebär varma soliga dagar och svalare nätter. Staden räknas som en av världens torraste storstäder med en nederbörd på endast 20mm/år. Klimatet gör att stadens takbarer kan hålla öppet året runt. Tyvärr så kryllar det inte av takterrasser här, men de som finns håller hög klass och standard.

Om Kairo

Kairo är Egyptens huvudstad, belägen vid Afrikas största flod Nilen. Det är en av världens största och mest tätbefolkade städer. Kairo är – efter Mexico City – världens mest förorenade stad. Här finns över 500 moskéer och Kairo kallas ofta för ”minareternas stad”. För den nyfikne så finns det mängder av sevärdheter här. Basarerna, Egyptiska museet med bl.a. Tutankhamons grav, Al-Azhar-Moskeen och den berömda kamelmarknaden.