Takbar Kairo

En komplett guide till de BÄSTA TAKBARERNA I KAIRO 2018.

Den perfekta guiden till de bästa taken i Kairo. Här hittar du all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, bokningslänkar och mycket mer. Kairo är en av världens största städer med massor av barer och restauranger. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Kairo som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbar & Kairo

Takbars-betyg: 2/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 20 milj
Klimat:torrt subtropiskt

Kairos klimat är ett torrt subtropiskt klimat vilket innebär varma soliga dagar och svalare nätter. Staden räknas som en av världens torraste storstäder med en nederbörd på endast 20mm/år. Klimatet gör att stadens takbarer kan hålla öppet året runt. Tyvärr så kryllar det inte av takterrasser här, men de som finns håller hög klass och standard.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Dubai

Takbarer i Doha

Takbarer i Mumbai

Takbarer i Bali

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Kairo

Kairo är Egyptens huvudstad, belägen vid Afrikas största flod Nilen. Det är en av världens största och mest tätbefolkade städer. Kairo är – efter Mexico City – världens mest förorenade stad. Här finns över 500 moskéer och Kairo kallas ofta för ”minareternas stad”. För den nyfikne så finns det mängder av sevärdheter här. Basarerna, Egyptiska museet med bl.a. Tutankhamons grav, Al-Azhar-Moskeen och den berömda kamelmarknaden.