Takbar: SKY Waikiki

Takbar SKY Waikiki i Hawaii
Takbar SKY Waikiki i Hawaii
Takbar SKY Waikiki i Hawaii
Takbar SKY Waikiki i Hawaii
Takbar SKY Waikiki i Hawaii
Bilder tillhör baren

SKY Waikiki - takbar i Hawaii

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 6 december, 2018
            

Höjdpunkter

 • 19:e våningen
 • Signaturcocktails
 • Havsutsikt
 • Nattklubb helger

SKY Waikiki är en av de bästa och hippaste festställena i Honolulu. Denna takterrass är både restaurang, nattklubb och takbar, så det är rätt att säga att den erbjuder mycket av allt. Belägen på 19:e våningen uppe på en skyskrapa i Waikiki, kan det bästa med denna Hawaii-takbar vara den fantastiska vyn över Honolulu och Stilla havet.

Ljus, modern och öppen terrass med bekväma loungesoffor där du kan njuta av fräscha bites som spänner från SKY-hamburgare och Ahi Poke & Avocado Mousse till Sizzling Surf & Turf. När det gäller dryck finns ett bra urval av signaturcocktails, alla tillverkade med en hint 'aloha', tillsammans med öl på kran och vin / bubblor i glas.

Besök SKY Bar Waikiki under vardagar för avslappnade drinkar och bites med vänner, njut av den livliga atmosfären, happy hour kl. 17-19 och fantastisk utsikt över Waikiki. Fredagskvällar är 'Aloha Skyday' med levande musik till 22.00 följt av DJs på terrassen, och på lördag stänger restaurangen klockan 21.00 för att ge plats till nattklubben och full fest på takterrassen.

Om du planerar att besöka för middag så rekommenderas bokningar. Observera också att klädkoden på SKY Wakiki är resort casual, förutom för besök på nattklubben på lördagskvällar när det är mer strikt och modernt elegant.

            
Waikiki Shopping Plaza, 2270 Kalakaua Ave, Honolulu, HI 96815
+1 808 979-7590
Måndag:Closed
Tisdag:17.00 - 23.00
Onsdag:17.00 - 23.00
Torsdag:17.00 - 23.00
Fredag:17.00 - 01.00
Lördag:17.00 - 02.00
Söndag:17.00 - 23.00
Hav och stad
Internationellal
Middag: Resort casual
Nattklubb: Fashionable elegant

More info

 

Planera din resa till Hawaii

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Hawaii. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com