Takbar Hawaii

En komplett guide till de 6 BÄSTA TAKBARERNA I HAWAII 2018.

Den ultimata listan med all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. En sann paradis-ö med fina hotell, vita stränder, bra restauranger och vänliga människor. Det gäller också takbarerna som ligger här. Hawaii har några spektakulära terrasser med utsikt att dö för. De flesta av dem i Honolulu. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Hawaii som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbarer i Hawaii

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 1,4 milj
Klimat: tropiskt

Klimatet här är varmt året runt vilket gör Hawaii till en perfekt takbars-destination. Honolulu är staden med nästan alla takterrasser som finns på Hawaiiöarna. Takbarerna här ligger ofta ihop med en restaurang och inte på lyxiga hotell, vilket ofta är fallet med andra takbarer runt om i världen. Dricka signatur-cocktails och äta klassisk mat med en lokal touch är vanligt bland takbarerna i Honolulu och på Hawaii.

Summer Sale Image Banner 300 x 250

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Miami

Takbarer i Las Vegas

Takbarer i San Diego

Takbarer i Los Angeles

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Hawaii

Hawaii är den nyaste av de 50 amerikanska staterna och det är den enda staten som endast består av öar. Hawaiiöarna är de mest avlägsna öarna på jorden belägna mitt i Stilla havet. Det är också gjorda av vulkaner, vilket skapar ett rikt fauna och djurliv. Den största staden på Hawaiiöarna är Honolulu med cirka 400 000 invånare och det är också statens huvudstad.