Takbar Hanoi

En komplett guide till de 3 BÄSTA TAKBARERNA I HANOI 2018.

Här hittar du de bästa Hanoi-takbarerna med all information du behöver om varje plats. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. En stor och klassisk asiatisk stad med skyskrapor och mycket bra priser. Något som också är uppenbart när man besöker takterrasserna här. Priserna är bra, utsikten spektakulär och servicen toppklass. Klassiskt för Asien. Kika nedåt och hitta den takbar i Hanoi som passar bäst för dig.

The Rooftop
trendig nattklubb
The Rooftop bar Hanoi in Hanoi
83 Lý Thường Kiệt
The Rooftop är en trending nattklubb i Hanoi som har en mäktig takterrass med utsikt över större delarna av staden. Den här takbaren lockar mest partysugna männsikor, men...
Läs mer
Top of Hanoi at Lotte Hotel Hanoi
högst
Rooftop bar Hanoi Top of Hanoi at Lotte Hotel Hanoi in Hanoi
54 Lieu Giai Street
Top of Hanoi är Hanois högst belägna takbar. Takterrassen ligger på den 65e våningen av Lotte Hotel Hanoi, vilket ger en helt fantastisk 360-graders utsikt över hela Hanoi och...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Hanoi

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 6,5 milj
Klimat: Tempererat klimat

Hanoi har en del fantastiska takbarer. De flesta som finns här har storslagna utsikter över stadens skyline och de omgivande floderna och sjöarna. Priserna på takterrasserna är billiga i jämförelse med övriga takbarer i andra västerländska länder – vilket är ett stort plus för alla som ska besöka dessa takbarer. Här finns något för alla. Takbarer med storslagen utsikt, takbarer med party, takbarer med god mat osv. Bästa tiden på året att kliva upp någon av takterrasserna i Hanoi är mellan mars och oktober. Då är klimatet som skönast och de riktigt fina och klara dagarna får man helt fantastiska vyer framför sig när man sitter och sippar på sin drink. Takbarerna serverar det mesta i dryckesväg, men vanligast är nog att man beställer in cocktails och i på många rooftops får man riktigt bra och speciella drinkar.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Saigon

Takbarer i Bangkok

Takbarer i Hong Kong

Takbarer i Singapore

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Hanoi

Hanoi är Vietnams huvudstad och själva namnet betyder ”innanför floderna”. Staden är landets näst största, efter Ho Chi Minh, med ett invånarantal på ca 6,5 miljoner invånare i storstadsområdet, varav ca 2,4 miljoner av dessa bor i själva citykärnan. Hanoi är väldigt utsatt för översvämningar, så därför har man byggt upp höga skyddsvallar längst vattnet från floderna och sjöarna som gränsar till staden här. Klimatmässigt talar man om att Hanoi har 4 årstider då staden är belägen i norra Vietnam där vintrarna är lite kallare än i övriga landet. Dock ligger medeltemperaturen mellan 15-36 grader året runt.