Takbar Hamburg

En komplett guide till de 3 BÄSTA TAKBARERNA I HAMBURG 2018.

Här hittar du de bästa Hamburg-takbarerna, komplett med information om varje terrass. Öppettider, klädkod, foton, kartor och mycket mer. Hamburg är en cool och internationell stad i Tyskland. Den stora hamnen och närheten till flera stora städer i Europa gör den väldigt populär. Under sommaren är takterrasserna vanligtvis fyllda med festfolk från hela världen. Hitta den takbar i Hamburg som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbar & Hamburg

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 3,3 milj
Klimat: tempererat

Klimatet i Hamburg innebär kalla vintrar och varma somrar. Så vill du få ut mest av dina besök på någon av stadens takbarer så ska du åka hit någon gång mellan maj och september. Då är takterrasserna som livligast och vackrast att besöka.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Berlin

Takbarer i Stockholm

Takbarer i Munchen

Takbarer i Budapest

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Hamburg

Hamburg är Tysklands näst största stad och en av landets viktigaste städer, mycket tack vare att man har en av Europas största containerhamnar. Man har även en av Europas högsta BNP per capita. Staden ligger väldigt vackert vid floderna Alster och Billes mynning. Hamburg är likt många andra hamnstäder väldigt kända för sitt livliga nattliv. Då är det främst området Reeperbahn som står för klubbar och barer. Oväntat nog så har Hamburg en hel del fina stränder. Blankenese strand i den exklusiva stadsdelen Blankenese och Elbstrand som ligger närmare centrum.