Takbar Hamburg

En komplett guide till de 3 bästa takbarerna Hamburg 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

Här hittar du de bästa Hamburg-takbarerna, komplett med information om varje terrass. Öppettider, klädkod, foton, kartor och mycket mer. Hamburg är en cool och internationell stad i Tyskland. Den stora hamnen och närheten till flera stora städer i Europa gör den väldigt populär. Under sommaren är takterrasserna vanligtvis fyllda med festfolk från hela världen. Hitta den takbar i Hamburg som passar bäst för dig.

Eller använd rooftop-kartan för Hamburg nere till höger.

Senast uppdaterad:
St. Pauli
Takbar Hamburg Clouds - Heaven's Nest i Hamburg
Clouds - Heaven's Nest
$$$$ Reeperbahn 1
 • Höjdpunkter
 • 24:e våningen
 • Reeperbahn
 • 360-utsikt
 • Handgjorda cocktails
En fantastisk och sofistikerad takterrass i Hamburg som erbjuder lite av allt, men främst en fantastisk 360-graders utsikt över Hamburg och dess omgivningar. Öppet dagligen från kl 12.00 så har terrassen egen bar och är elegant inrett med stående cocktailbord, loungesoffor och några mycket bekväma dagbäddar. Takbaren serverar ett stort utbud av champagner och viner, handgjordacocktails och även små måltider och mellanmål från köket ett våning nedanför. Skön loungeatmosfär under dagtid / tidig kväll och avslappnad takfest senare på natten.
Mer info
St. Georg / Lake Alster
Takbar Hamburg The Campari Lounge at the George Hotel i Hamburg
The Campari Lounge
$$$$ Barcastraße 3
 • Höjdpunkter
 • 7:e våningen
 • Magisk solnedgång
 • Sofistikerad
En avslappnad och elegant champagne-lounge och takbar med utsikt över Hamburg och dess skyline och dessutom en härlig utsikt över segelbåtarna som passerar på sjön Alster. Om du tajmar en solnedgång här, är du garanterad en riktigt magisk upplebelse. Öppet endast när vädret är bra så har terrassen en klassisk loungeinredning med massor av bekväma soffor och en Campari-bar. Välj mellan champagne, vin eller ett bra utbud av specialcocktails. Den perfekta takbaren i Hamburg för att bara luta dig tillbaka och koppla av med en älskad eller några vänner, kolla solnedgången över Alster och snacka bort kvällen.
Mer info
Barmbek-Süd
Takbar Hamburg Sky & Sand Beachclub i Hamburg
Sky & Sand Beachclub
$$$ Humboldtstraße 6
 • Höjdpunkter
 • 3:e våningen
 • Takpool
 • Beach club i stan
 • Restaurang
En takbar och strandklubb belägen på toppen av köpcentret Hamburger Meile, inte på stranden, men mitt i Hamburg. Möblerad med härliga loungemöbler, solstolar och med ett golv av Fijisand och en liten takpool, är detta verkligen en urban oas mitt i det livliga centrumet. Här hittar du tre cocktailbarer som serverar bubblor, iskall öl och ett stort utbud av färgglada och läckra cocktails tillsammans med en integrerad restaurang som serverar ett brett utbud av mat. Perfekt ställe för soliga eftermiddagscocktails med fötterna i poolen, samt fantastiska och pulserande solnedgångar.
Mer info

Planera din resa till Hamburg

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Hamburg. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbar & Hamburg

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 3,3 milj
Klimat: tempererat

Klimatet i Hamburg innebär kalla vintrar och varma somrar. Så vill du få ut mest av dina besök på någon av stadens takbarer så ska du åka hit någon gång mellan maj och september. Då är takterrasserna som livligast och vackrast att besöka.

Om Hamburg

Hamburg är Tysklands näst största stad och en av landets viktigaste städer, mycket tack vare att man har en av Europas största containerhamnar. Man har även en av Europas högsta BNP per capita. Staden ligger väldigt vackert vid floderna Alster och Billes mynning. Hamburg är likt många andra hamnstäder väldigt kända för sitt livliga nattliv. Då är det främst området Reeperbahn som står för klubbar och barer. Oväntat nog så har Hamburg en hel del fina stränder. Blankenese strand i den exklusiva stadsdelen Blankenese och Elbstrand som ligger närmare centrum.