Takbar: TaKeT

Rekommenderad takbar
Takbar TaKeT i Göteborg
Takbar TaKeT i Göteborg
Takbar TaKeT i Göteborg
Takbar TaKeT i Göteborg
Takbar TaKeT i Göteborg
Takbar TaKeT i Göteborg
Takbar TaKeT i Göteborg
Bilder tillhör baren

TaKeT - takbar i Göteborg

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 6 juni, 2020
            

Höjdpunkter

 • 7:e våningen
 • Härlig atmosfär
 • Vatten-utsikt
 • Händelserik

Ett ställe som höjer ribban för rooftop-scenen i Göteborg är TaKeT, beläget på 7:e våningen av Comfort Hotel Göteborg, som öppnade sina dörrar 2016. Ligger precis vid vattnet och utsikten du får över Göta Älv är helt fantastisk. Att titta på båtarna som åker fram och tillbaka och kranarna och som berättar historier om gamla tidens Göteborg kan hålla vem som helst upptagen i timmar.

Men TaKeT erbjuder mycket mer än bara storslagna vyer. Vanligtvis är det olika happenings här, som DJ-sessions, utställningar, rooftop yoga eller att något bryggeri tar över terrassen. Events eller inte, atmosfären är alltid vänlig och avkopplande, med en cool vibe men samtidigt inbjudande till alla. Terrassen är utrustad med ganska många sittplatser, både klassiska barstolar och bord och mer chill lounge-soffor. Eller så hänger du bara i den schyssta baren. Öppen och luftig känsla på terrassen, perfekt för soliga dagar, men det finns också ett utfällbart tak om vädret skulle bli sämre.

Takbaren erbjuder ett bra urval av välgjorda cocktails, viner, öl på tap och en del lokala varianter på flaska. Kort sagt: allt du kan önska dig för en solig eftermiddag. Torsdagar och fredagar ​​betyder vanligtvis också grill uppe på taket, men om du är hungrig under andra tider är rekommendationen att gå ner till bottenvåningen och systerrestaurangen som heter OGBG Bar & Restaurant.

Öppettiderna nedan är ungefärliga, och det bästa är att kontrollera TaKeTs sociala medier för öppettider under aktuell dag / vecka. Eller tänka: om solen skiner är TaKeT öppet!

            
Skeppsbroplatsen 1, 41121 Göteborg
+46 31–752 28 10
Måndag:17.00 - 22.00
Tisdag:17.00 - 22.00
Onsdag:16.00 - 23.00
Torsdag:16.00 - 23.00
Fredag:15.00 - 01.00
Lördag:15.00 - 01.00
Söndag:17.00 - 22.00
Älven, hamnen och rooftops
Grill (vissa dagar)
Casual

More info

 

Planera din resa till Göteborg

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Göteborg. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com