Takbar Golden Sands

Komplett guide till de BÄSTA TAKBARERNA I GOLDEN SANDS 2018.

Här hittar du de bästa Golden Sands-takbarerna med all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Golden Sands som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbar & Golden Sands

Takbars-betyg: 3/10
Bäst säsong: april-okt
Invånare: 10 000
Klimat:medelhavs

Klimatet är klassiskt europeiskt med varm sommar, höst och vår, samt lite kyligare vinter. Detta gör att takbarerna i Golden Sands kan hålla öppet större delen av året, med undantag för en kort period på vintern. Utbudet av takbarer här är inte jättestort, men de som finns ligger belägna på taket av något lyxhotell med utsikt över Svarta havet och övrig omgivning.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Dubai

Takbarer i Doha

Takbarer i Mumbai

Takbarer i Bali

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Golden Sands

Goldens Sands är en känd turistort i Bulgarien längs det Svarta havets kustremsa. I Bulgarien ligger den på andra plats både storleksmässigt och i popularitet efter Sunny Beach. Den inhemska befolkningen här är inte särskilt stor, utan de flesta av alla människor som vistas här är hitresta turister. Särskilt under sommarhalvåret då Golden Sands fullkomligt exploderar. Det var under slutet av 50-talet som turismen kom igång på allvar och i dagsläget finns det över 70 hotell, casinon, villor, lägenheter, marinor och nattklubbar.