Takbar Florens

Den ultimata guiden till de 9 BÄSTA TAKBARERNA I FLORENS 2018.

Komplett guide med all information du behöver om varje takbar. Klädkod, öppettider, foton, kartor och mycket mer. En av världens mest romantiska städer. Florens är full av mysiga och romantiska restauranger och kaféer. Och takterrasserna här är inget undantag. Romantiska, mysiga och lyxiga, allt på samma gång. Kika ndanför och hitta den takbar i Florens som passar bäst för dig.

Plaza Hotel Lucchesi
Lyxig
Rooftop bar Florence Plaza Hotel Lucchesi in Florence
Lungarno della Zecca Vecchia, 38
Lyxig rooftop med en helt fantastisk utsikt. Festlig och skön stämning. Här gör du bäst i att njuta av en drink i solen efter en lång shoppingdag...
Läs mer
Hotel Baglioni
lyxig
Rooftop bar Florence Hotel Baglioni in Florence
Piazza dell'Unità Italiana, 6
B-Roof är en takbar i Florens, belägen på det lyxiga Hotel Baglioni i hjärtat av staden. Takterrassen ligger på femte våningen med spektakulär...
Läs mer
Hotel Kraft
oslagbar utsikt
Rooftop bar Florence Hotel Kraft in Florence
Via Solferino, 2
En takbar belägen på toppen av Hotel Kraft. Från takterrassen får man helt en helt enastående utsikt över hela Florens och dess omgivning. Takterrassen...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Florens

Takbars-betyg: 8/10
Bäst säsong: april-okt
Invånare: 400 000
Klimat: fuktigt subtropiskt

I Florens finns det många väldigt bra takbarer. Utsikterna och vyerna är fantastiska från terrasserna och maten och drycken håller även den högsta kvalitet hos de flesta. Kanske Italiens bästa stad vad gäller bra och mysiga takbarer.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Rom

Takbarer i Milano

Takbarer i Venedig

Takbarer i Paris

FRÅN BLOGGEN

Fantastisk lunch på takbaren på Westin Excelsior i Florens

Rooftopguiden hade en helt makalöst bra vinlunch på takbaren Se STO on Arno, där vi satt i flera timmar och njöt av god mat och pimplade i oss mängder med Prosecco.

Läs hela inlägget

Några sköna takbarer i Florens och Rom

Vi besökte att gäng takbarer både i Florens och Rom under vår resa hit i mars 2016. Aperol Spritz, rödvin och god mat stod på schemat.

Läs hela inlägget

Muppetto två härliga takbarer i Florens

Vår gode vän och gästbloggare Krister Muppetto besökte två sköna takbarer i Florens med sin kompis Lucas under deras vistelse här hösten 2016.

Läs hela inlägget

FC Samp värvar och träffar Kurt Hamrin på en takterrass i Florens

Det svenska fotbollslaget FC Sampierdaranese hänger med Kurt Hamrin och hans fru på en magisk takbar i Florens där maten och drycken flödade.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Florens

Florens är regionen Toscanas huvudstad, belägen i södra Apenninerna med floden Arno som rinner genom hela staden. Florens har mängder av historiska sevärdheter och museer. För den som älskar mat och dryck så finns det mesta här. Mysiga kvartersrestauranger (trattorior), sköna barer och gourmetrestauranger. Vill man få ut mest av tid i staden så ska man åka på våren eller hösten då klimatet är som behagligast.