Takbar Dubai

En komplett guide till de 17 BÄSTA TAKBARERNA I DUBAI 2018.

Den ultimata guiden till de bästa takterrasserna i Dubai. Komplett lista med all information du behöver om varje plats. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Dubai är full av höga skyskrapor, moderna byggnader och fina restauranger. Med andra ord - en perfekt stad för takterrasser. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Dubai som passar bäst för dig.

Iris in Oberoi
exklusiv
Rooftop bar Dubai Iris in Oberoi in Dubai
The Oberoi Centre - Al A'amal Street
Iris på Oberoi Hotel är en härlig takbar i Dubai med helt enastående utsikt över staden och dess omgivning...
Läs mer

Video

7 bästa takbarerna i Dubai
360
lyxig
Rooftop bar Dubai 360 in Dubai
Jumeirah Beach Hotel
360-graders utsikt över Dubais skyline och havet. Livemusik och kvällstid spelar DJ. Väldigt populärt ställe så boka...
Läs mer
Tomo
Japansk mat
Rooftop bar Dubai Tomo in Dubai
Sheikh Rashid Road Wafi City
Tomo – som betyder “långvarig vän” – är en japansk restaurang av hög klass. Här serveras en av Dubais bästa japanska...
Läs mer
Uptown
sofistikerad
Rooftop bar Dubai Uptown in Dubai
Jumeirah Beach Hotel
Känd för att vara en av Dubais mest sofistikerade takbarer. Fantastisk utsikt och bra drink- vinlista. Professionella...
Läs mer
40 Kong
40:e våningen
Rooftop bar Dubai 40 Kong in Dubai
H Dubai Sheikh Zayed Road
En uppstickare bland nattklubbar i Dubai. Takbaren är belägen på den 40e våningen på byggnaden H Dubai...
Läs mer
Atelier M
Marina-utsikt
Rooftop bar Dubai Atelier M in Dubai
Pier 7, Dubai Marina Mall
En takbar i Dubai belägen på taket av Atelier M. Själva terrassen är designad som att det ska kännas att man är i...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Dubai

Takbars-betyg: 9/10
Bäst säsong: okt-april
Invånare: 1,7 milj
Klimat: öken

I Dubai finns det mängder med bra och lyxiga takterrasser. Nästan alla takbarerna har en magisk utsikt och en väldigt lyxig och snygg inredning. Priserna är dessvärre ganska saftiga, men kvalitéten och servicen gör det värt det. Tack vare det varma klimatet är takbarerna öppna året runt. Det finns mängder av takbarer i Dubai. Och det ploppar upp nya takterrasser hela tiden. Med tanke på den takt som staden växer i så byggs det nya skyskrapor och hotell hela tiden – vilket resulterar i nya rooftops. De flesta takbarerna ligger inom räckhåll till varandra. Några är belägna nere i centrum med stadsutsikt, några ligger längst stranden och Jumeriah och några få lite utan för stadskärnan.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Abu Dhabi

Takbarer i Doha

Takbarer i Mumbai

Takbarer i Bali

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Dubai

Dubai är Förenade Arabemiraten största stad. Här är ¾ av alla invånare män beroende på det stora antalet manliga gästarbetare. Till skillnad från många andra städer i landet så har Dubai en öppnare hållning till utländska seder och utbudet av nöje, underhållning och andra attraktioner är omfattande. Bland annat tillåter Dubai servering och inköp av alkohol som serveras på samtliga större hotell och kan inhandlas i speciella spritbutiker.

Mat, dryck och party på takbarer i Dubai

De flesta takbarer i Dubai är väldigt lyxiga med både mat och dryck av väldigt hög kvalitet. På takterrasserna här kan man både äta fantastiska japansk tapas, klassiska barmåltider eller fina avsmakningsmenyer. Välj bland det stora utbudet av takbarer i Dubai och hitta din favorit vad gäller mat. Angående dryck så är de flesta ganska lika. Klassiska cocktails, goda viner och champagne är vanligt förkommande på takterrasserna i Dubai. För den som gillar att festa så finns det ett väldigt bra utbud. På många av Dubais takbarer kan man festa med stil hela nätterna. Partyna på terrasserna går ofta i väldigt lyxig stil, men det finns även lite mer avslappnade ställen.

Höjd och utsikt från takterrasserna i Dubai

Vill man uppleva Dubai på hög höjd och få en storslagen överblick över staden, så är det perfekta sättet att besöka någon av Dubais takterrasser. En del av takbarerna i Dubai har utsikt över stadens centrum, en del över Arabiska golfen och några en bit utanför centrum med vyer av skyskrapornas skyline. Med tanke på alla höga skyskrapor som byggs här så finns det takbarer i Duabi som ligger på väldigt hög höjd – både mitt i city och utanför. Så gällande utsikt och höjd från takterrasserna i Dubai, så finns det något som passar för alla. Mäktigast är nästan de som har både havs- och stadsutsikt med 360-graders vy.

Övriga sevärdheter i Dubai

Det finns mängder med saker att göra i Dubai, förutom att besöka stadens takbarer. Eller vad säg om ökensafari på en fyrhjuling följt av surf på sanddynorna, ligga och slappa i en solstol på någon av Dubais alla stränder, besöka någon av stadens gigantiska shoppingmalls, strosa runt i Dubais Marina eller varför inte besöka världens högsta byggnad Burj Khalifa. Här kan man hålla sig sysselsatt hur länge som helst.

Takpooler i Dubai

Dubai – en av världens lyxigaste och modernaste städer. Självklart finns det mängder med bra takpooler här. Som allt annat i Dubai går även takpoolerna i lyxig och modern stil. Nästan alla takpooler i Dubai har en fantastisk utsikt över stadens skyline och bland skyskraporna. En del har även vacker havsutsikt. För att kunna använda någon av stadens alla takpooler behöver du boka rum på hotellen som äger dessa swimmingpooler. Det gör du enklast genom att boka direkt här hos oss. Här får du även marknandens bästa priser och erbjudanden på hotell i Dubai. Missa inte att uppleva lyxen av att bada i en takpool samtidigt som du blickar ut över Dubais mäktiga byggnader.

Flyg och hotell i Dubai

Dubais flygplats Dubai International Airport ligger väldigt centralt vilket gör det smidigt att ta sig både från och till för alla som reser hit. Det går mängder av flyg från världens alla delar hit, vilket gör flygplatsen till en riktig knytpunkt. Med tanke på att Dubai byggs ut hela tiden så finns det mängder med bra och lyxiga hotell här. Staden osar av lyx och moderniteter, så gäller även för hotellen. Här finns bland annat det 7-stjärniga hotellet Burj Al Arab som rankas som ett av världens finaste och bästa hotell. För de som har en lite mindre budget finns det också väldigt bra och prisvärde hotell med tanke på den grymma servicen man ofta får här. Många av stadens hotell har fantastiska takbarer och terrasser till sitt förfogande.