Takbar: Sky View at La Cigale Hotel

Takbar Sky View at La Cigale Hotel i Doha
Takbar Sky View at La Cigale Hotel i Doha
Takbar Sky View at La Cigale Hotel i Doha
Takbar Sky View at La Cigale Hotel i Doha
Bilder tillhör baren

Sky View at La Cigale Hotel - takbar i Doha

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 25 oktober, 2018
            

Höjdpunkter

 • 11:e våningen
 • Kvälls-ställe
 • Magisk utsikt
 • Live-uppträdanden & DJs

Sky View på det härliga och lyxiga La Cigale Hotel har snabbt blivit en av de hetaste ställena bland takbarerna Doha har att erbjuda. Takterrassen ligger på 11:e våningen och kommer med en fullständigt magisk utsikt över Dohas skyline och omgivningen. En fantastisk utsikt som är svår att slå.

Sky View levereras med en två våningars inomhus-lounge med en stor bar i mitten. Sedan leder majestätiska bågar ut till den fria luften och en balkongliknande terrass, utrustad med massor av bekväma sittplatser. Från takbaren kan du beställa 'Sky Cocktails' eller till och med 'Champagne Sky Cocktails', tillsammans med allt "det vanliga" av sprit, öl och vin. Det finns också en bra meny med bites och ett urval sushi.

Kom till Sky View på La Cigale lördag till onsdag mellan 18-20.30 för happy hour, chill lounge-vibbar och njut av den fantastiska utsikten. Andra tider är det vanligtvis en ganska livlig plats, med både live-DJs och live-band som tar scenen, och många temakvällar, som 'Uptown Latino' på måndagar, med kubanska band och DJa som ser till att höfterna inte ljuger...

Några punkter innan du besöker Sky View: kom ihåg att klädkoden är smart casual, så ingen shorts för herrar. Bokningar innan du besöker rekommenderas starkt, speciellt för sittplatser på terrassen. Och om Doha sommaren är varm kan terrassen vara stängd och då får du nöja dig med inomhusloungen.

            
60 Suhaim Bin Hamad Street Doha
+974 4428 8888
Måndag:18.00 - 02.00
Tisdag:18.00 - 02.00
Onsdag:18.00 - 02.00
Torsdag:18.00 - 02.00
Fredag:18.00 - 02.00
Lördag:18.00 - 02.00
Söndag:18.00 - 02.00
Panorama över skyline
Bar bites / Sushi
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Doha

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Doha. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com