Takbar Doha

En komplett guide till de 3 BÄSTA TAKBARERNA I DOHA 2018.

Den ultimata guiden till de bästa takterrasserna i Doha. Sök efter de bästa Doha-takbarerna med all information du behöver om varje plats. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Doha är en ny, modern och lyxig stad belägen vid Persiska viken. Hotell och restauranger oser av kvalitet och lyx. Detsamma gäller för takterrasserna som ligger här. Bläddra ner och hitta den takbar i Doha som passar bäst för dig.

PURE Lounge
lyxig
Rooftop bar Doha Pure Lounge at DoubleTree in Doha
Al Meena St
En fantastisk takbar i Doha med utsikt över West Bay skyline och Arabiska golfen. Takterrassen är lyxigt och modernt inredd med snygga detaljer och sköna sittplatser. Räknas ofta...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Doha

Takbars-betyg: 7/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 1,5 milj
Klimat: Hot desert climate

Vad gäller takbarer i Doha så finns det en del riktigt bra och lyxiga. Precis som i många andra storstäder så är stadens takbarer belägna på hotell med fenomenal utsikt över stadens skyline och omgivning. Takterrasserna i Doha fungerar ofta som lyxiga lounger eller partyställen. Många kommer upp hit för att koppla av från stressen nere på gatorna eller bara festa loss när tillfälle ges. De bästa takbarerna i Doha har fantastisk utsikt över skylinen. Helt magiskt när man väl kommer upp. Från barerna som ligger på takterrasserna så kan man beställa delikata cocktails och på vissa ställen även mat av hög kvalitet. Är lyx och avkoppling viktiga saker när du är på besök i storstäder, så är Doha en perfekt stad att besöka vad gäller takbarer.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Dubai

Takbarer i Abu Dhabi

Takbarer i Mumbai

Takbarer i Bali

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Doha

Doha är huvudstad och tillika störst staden i Qatar med ett invånarantal på ca 1,5 miljoner i storstadsområdet. Staden ligger vid persiska golfen i östra Qatar. Doha är den överlägset snabbast växande staden i landet med ca 50 % av landets hela befolkning. Här finns även Qatars ekonomiska centrum. Här är klimatet ”hot desert climate” vilket innebär att de tär varmt och torrt året runt. De flesta här är muslimer och en liten del katolskt kristna.