Takbar: Whiskey Tango Foxtrot

Rooftop bar Whiskey Tango Foxtrot in Denver
Rooftop bar Whiskey Tango Foxtrot in Denver
Rooftop bar Whiskey Tango Foxtrot in Denver
Rooftop bar Whiskey Tango Foxtrot in Denver
Rooftop bar Whiskey Tango Foxtrot in Denver
Bilder tillhör baren

Whiskey Tango Foxtrot - takbar i Denver

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 6 december, 2018
            

Höjdpunkter

 • 2:a våningen
 • 90+ whiskeys
 • Atmosfär
 • Fantastisk mat

Whisky Tango Foxtrot (eller 'WTF') är en ganska ny takterrass i Denver. Restaurangen och takterrassen ligger nära Coors Field och det är en sportbar, men också så mycket mer. Här kan du njuta av fantastisk homestyle mat, +90 whisky, handgjorda cocktails, hantverksöl och levande musik.

WTF takterrassen är väldigt enkel i inredning, med vanliga bord / stolar och en vy som är inte är något speciellt. Men den kommer med både en täckt och en öppen del, en härlig atmosfär och så många andra förmåner att det här är lätt att se förbi.

På Whiskey Tango Foxtrot kan du njuta av både tacos, brynd tonfisk och Buffalo blomkål, eller andra objekt från den moderna amerikanska matmenyn. Bortsett från det breda utbudet av whisky, kommer dryck också som mycket välgjorda och läckra cocktails och ett stort urval av öl på tapp.

Öppet från lunch till sen kväll varje dag, plus en tidig helgbrunch (börjar redan klockan 9.00), vilket gör Whisky Tango Foxtrot till ett enkelt ställe att besöka. Naturligtvis är stället perfekt för för- eller efterdrinkar när man går och kollar match på Coors Field, men värt resan vid andra tillfällen också. Med en lokal känsla, en mycket vänlig service och en livlig atmosfär, är det verkligen en av de bästa takbarerna Denver har att erbjuda.

            
2907 Huron St, Denver, CO 80202
+1 303 226-1540
Måndag:11.00 - 02.00
Tisdag:11.00 - 02.00
Onsdag:11.00 - 02.00
Torsdag:11.00 - 02.00
Fredag:11.00 - 02.00
Lördag:09.00 - 02.00
Söndag:09.00 - 02.00
Rooftops
Ny-amerikansk
Casual

More info

 

Planera din resa till Denver

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Denver. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com