Takbar Denver

En komplett guide till de 5 BÄSTA TAKBARERNA I DENVER 2018.

I den här listan hittar du några av de bästa takbarerna i Denver, komplett med all information du behöver. Klädkod, öppettider, cocktails, bilder och mycket mer. Promenera runt bland sportbarer och klassiska alehus, belägna på takterrasser i denna fantastiska stad. Här hittar du de bästa Denver har att erbjuda, med all information du behöver om varje takbar. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Denver som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbarer i Denver

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: Maj-Sept
Invånare: 700 000
Klimat: bergsklimat

Staden har en halvtorkad kontinental klimatzon med 4 olika årstider. Varma somrar, trevlig vår och kall vinter och höst. På så sätt kan takbarerna i Denver vara öppna runt 4-6 månader varje år under sommaren. Trots att staden har många skyskrapor ligger takbarerna här ofta på restauranger och på en ganska låg höjd. En klassisk sak för takbarer i Denver är att ha sportbar med live-musik, sport och klassisk amerikansk mat och öl. De flesta takbarerna är ganska vardagliga och utan speciell klädkod eller liknande. Om du gillar live-sport, massor av olika öl, klassisk amerikansk mat som hamburgare, tacos och annan street-food så är Denver en mycket bra stad när det gäller takterrasser. Utsikten är sekundär här. Mer fokus på atmosfären och mat/dryck.

Summer Sale Image Banner 300 x 250

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Chicago

Takbarer i Toronto

Takbarer i Las Vegas

Takbarer i Dallas

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Denver

Denver ligger i Colorado och är statens huvudstad. Här finns 9 olika lag som alla spelar i eliten av respektive sport, så det är en riktig "sport-stad". Staden ligger mellan Rocky Mountains i väster och High Plains i öster, med underbara vyer och landskap.