Takbar: CÉ LA VI Colombo

Takbar CÉ LA VI Colombo i Colombo
Takbar CÉ LA VI Colombo i Colombo
Takbar CÉ LA VI Colombo i Colombo
Takbar CÉ LA VI Colombo i Colombo
Bilder tillhör baren

CÉ LA VI Colombo - takbar i Colombo

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 24 oktober, 2018
            

Höjdpunkter

 • 10:e våningen
 • Re-branded
 • Modern asiatisk mat
 • Live-DJs varje kväll

De berömda röda parasollerna (åtminstone kända för takbars-älskare) har kommit till Colombo, i och med att CÉ LA VI sedan sommaren 2018 tagit över taket på det lyxiga Kingsbury Hotel, där Sky Lounge tidigare brukade ligga. Det prisbelönta mat- och nattlivs varumärket CÉ LA VI har kända takbarer i både Singapore och Hong Kong, och nu också i det turistiska och historiska navet Fort i Colombo.

Med CÈ LA VIs historia av prisbelönta, innovativa och moderna asiatiska rätter och mixologi, världsklass-musik och storslagna vyer, är detta definitivt ett utmärkt komplement till urvalet av takbarer i Colombo. Och taket på The Kingsbury Hotel erbjuder fantastiska utsikter över både staden och Indiska oceanen.

Både restaurang och lounge, och CÉ LA VI Colombo erbjuder en förhöjd middagsupplevelse där moderna asiatiska smaker möter japanska, tillsammans med cocktails gjorda till perfektion av de allra bästa mixologerna. Allt detta i en mycket elegant och modern inomhus / utomhus miljö, med en blandning av eleganta matplatser och mer bekväma soffor.

Besök CÉ LA VI för högklassig lunch eller middag i restaurangen, eller kom för vacker solnedgång och cocktails i loungen och njut av DJs varje kväll från 17.00. Observera att klädkoden på CÉ LA VI är casual under dagen, men elegant chic i reastaurangen efter 18.30 och i loungen efter 21.00.

            
Janadhipathi Mawatha, Colombo
+ 94 11 242 1221
Måndag:11.00 - sent
Tisdag:11.00 - sent
Onsdag:11.00 - sent
Torsdag:11.00 - sent
Fredag:11.00 - sent
Lördag:11.00 - sent
Söndag:11.00 - sent
Skyline, havet
Modern asiatisk
Dagtid: Casual
Kvällstid: Stylish chic

More info

 

Planera din resa till Colombo

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Colombo. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com