Takbar: LondonHouse Rooftop

Takbar LondonHouse Chicago i Chicago
Takbar LondonHouse Chicago i Chicago
Takbar LondonHouse Chicago i Chicago
Takbar LondonHouse Chicago i Chicago
Takbar LondonHouse Chicago i Chicago
Bilder tillhör baren

LondonHouse Rooftop - takbar i Chicago

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 5 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 22:a våningen
 • Fantastisk atmosfär
 • Panoramutsikt
 • Live-events

LondonHouse Rooftop är en fantastisk trevånings takterrass, belägen ovanpå det underbara Hilton-hotellet LondonHouse Chicago, precis vid Michigan Avenue Bridge och Chicago River.

Trippel-uppsättningen börjar med en inomhus lounge, kallad LH on 21. En våning upp hittar du den största terrassen, som ligger på 22:a våningen och därför kallas LH on 22. Detta är definitivt en av de bästa takbarerna i Chicago, med en helt fantastisk utsikt bland stadens skyskrapor och ut mot Lake Michigan och Chicago River. Sedan på 23:e våningen är avslutas allt med Cupola, ett mindre utrymme där du kan boka privata middagar i en lyxig miljö.

Allt detta sagt så är det LH på 22 som är huvudterrassen, och den som vanligtvis syftas på gällande London House Rooftop. Terrassen är lyxig och modernt inredd med massor av sittplatser - både bekväma loungemöbler och barstolar. Från takbaren kan du beställa mycket läckra cocktails och riktigt bra mat.

Atmosfären här uppe är vanligtvis livlig och rolig, med en trendig publik som samlas för AW-cocktails eller festligheter på helgen. Mycket populärt ställe, så reservationer rekommenderas starkt. Och ta med solskyddsmedel under de varma sommardagarna, eftersom denna terrass är en riktig solfälla. Bottom line: LondonHouse Chicago är ett måste att besöka om du vill ha en oförglömlig takbars-upplevelse.

            
85 E Upper Wacker Dr, Chicago, IL 60601
+1 312 357-1200
Måndag:11.00 - 00.00
Tisdag:11.00 - 00.00
Onsdag:11.00 - 00.00
Torsdag:11.00 - 00.00
Fredag:11.00 - 00.00
Lördag:10.00 - 00.00
Söndag:10.00 - 00.00
Weather permitting
Magnificent Mile, Chicago River och Lake Michigan
Bar bites
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Chicago

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Chicago. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com