Takbar: High Note SkyBar at Aria Hotel Budapest

Rekommenderad takbar
Takbar High Note Sky Bar i Budapest
Takbar High Note Sky Bar i Budapest
Takbar High Note Sky Bar i Budapest
Takbar High Note Sky Bar i Budapest
Takbar High Note Sky Bar i Budapest
Bilder tillhör baren

High Note SkyBar at Aria Hotel Budapest - takbar i Budapest

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 6 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • Handgjorda cocktails
 • 9:e våningen
 • 360-utsikt
 • Perfekt läge

High Note Skybar är en fantastisk takterrass som ligger på det lika fantastiska och världsberömda Aria Hotel Budapest, intill den berömda St Stephen's Basilica. High Note är en av få bland Budapest takbarer som är öppen året runt, och takterrassen är dekorerad som en stor takträdgård med möjlighet att äta, dricka, sola, koppla av och bara njuta av panoramutsikt över Budapests och coola närbilder av St Stephens basilika.

Med ett team av barchefer, kock och konditor, erbjuder High Note-baren ett stort urval av både mat och dryck. Här kan du njuta av lunch dagligen från kl. 12-3, och därefter en barmeny med dodsaker som Golden Duck Liver Paté eller Slow Cooked Salmon. Drinkmenyn är omfattande, med ett bra urval av öl och vin, toppad med välgjorda och vackert skapade signaturcocktails.

Takterrasen ligger över flera nivåer och har också två mindre panorama-terrasser, som erbjuder en fantastisk 360-graders utsikt över hela staden. Perfekt för mindre sällskap med 5-20 personer. För dem som vill organisera evenemang som bröllop eller stora fester finns det också möjlighet till det på terrassen.

Med ett Aria Hotel som rankas som det bästa hotellet i Budapest är det ingen stor överraskning att takbaren också levererar på högsta nivå. Med fantastisk service och en sofistikerad men avslappnad atmosfär är terrassen populär och reservationer rekommenderas för besök på kvällen. Och besöka borde du verkligen, High Note Skybar bör vara med på "måste göra"-listan hos alla som besöker Budapest.

            
Budapest, Hercegprímás 5, 1051
+36 1 445 4055
Måndag:12.00 - 00.00
Tisdag:12.00 - 00.00
Onsdag:12.00 - 00.00
Torsdag:12.00 - 00.00
Fredag:12.00 - 00.00
Lördag:12.00 - 00.00
Söndag:12.00 - 00.00
360-graders, skyline och St. Stephen’s Basilica
Lunch / Bar bites
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Budapest

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Budapest. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com