Takbar: Fisherman’s Bastion

Takbar Fishermans Bastion i Budapest
Takbar Fishermans Bastion i Budapest
Takbar Fishermans Bastion i Budapest
Bilder tillhör baren

Fisherman’s Bastion - takbar i Budapest

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 6 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • Toppen av Bastion
 • Hitorisk atmosfär
 • Magisk 360-utsikt

Fisherman's Bastion är nog mer känd som en historisk turistattraktion i Budapest än som en takbar. Detta majestätiska slott med sju torn på Budas kullar fungerar dock som båda. Så medan det är väl värt ett besök bara för arkitekturen och den fantastiska panoramautsikten över Donau och hela Pest, bör du inte missa chansen att prova Fisherman's Bastion takbar och restaurang.

Inomhusrestaurangen heter Halászbástya Restaurant (Halászbástya som betyder "fiskare" på ungerska) och serverar klassisk lokal mat i en vacker slottsmiljö. Och ovanför restaurangen hittar du Margaret Terrace, som sträcker sig över en lång del av slottet (och ockuperar också ett av tornen), direkt mot den magnifika utsikten över floden och staden. Terrassen är öppen under sommaren för uppfriskande cocktails, öl och vin, men är också öppen och uppvärmd under de kallare månaderna och erbjuder då mer värmande drycker.

En perfekt miljö för en speciell och romantisk middag, och givetvis också som en plats för lite avkoppling och drinkar under ett mer turistiskt besök. Kom bara ihåg att det är en mycket populär plats och reservationer (för restaurang speciellt) rekommenderas starkt. För historiska vibbar och hisnande vyer är detta verkligen toppvalet bland de bästa takterrasserna i Budapest.

            
1014 Budapest, Halászbástya - Északi Híradástorony
+36 1 201 6935
Måndag:12.00 - 00.00
Tisdag:12.00 - 00.00
Onsdag:12.00 - 00.00
Torsdag:12.00 - 00.00
Fredag:12.00 - 00.00
Lördag:12.00 - 00.00
Söndag:12.00 - 00.00
Panorama över Buda och Donau
Lokal
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Budapest

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Budapest. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com