Takbar: Pier 6

Rekommenderad takbar
Takbar Pier 6 i Boston
Takbar Pier 6 i Boston
Takbar Pier 6 i Boston
Takbar Pier 6 i Boston
Takbar Pier 6 i Boston
Bilder tillhör baren

Pier 6 - takbar i Boston

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 3 december, 2018
            

Höjdpunkter

 • 2:a våningen
 • Waterfront-restaurang
 • Havsutsikt
 • Helgbrunch

Pier 6 är en av Bostons absolut bästa restauranger vid vattnet, som också har en takterrass som erbjuder en av de bästa utsikterna i staden. Och även om den bara är två våningar upp, så är utsikten över Boston skyline och vattnet helt enkelt fantastisk.

Belägen i Charlestown Marina så är det inte bara takterrassen som erbjuder enastående utsikt på Pier 6 Boston, matsalen inomhus kommer med golv-till-tak panoramafösnter och uteplatsen på nedre våningen gör också ett bra jobb i vy-avdelningen. Här kan du njuta av klassiska New England-rätter med fokus på färsk fisk och skaldjur både till lunch, middag och helgbrunch. På takbaren serveras också drinkar av högsta kvalitet, allt från handgjorda cocktails (vissa gjorda för att delas) och frozen cocktails till ett bra urval av öl på tapp och vin / champagne både i glas och flaska.

Pier 6 är en av de mest populära takbarerna Boston att erbjuda och nästan ett "måste" att besöka, antingen för en lång lunch i solen eller senare på kvällen för middag / cocktails med solnedgången och fantastisk utsikt över Bostons skyline. Om du planerar att äta så rekommenderas bokning i förväg, och även för drinkar är det en bra idé att vara i god tid om vädret är trevligt.

Dekorerad med massor av nautiska element så kommer denna bar med en sofistikerad men avslappnad och vänlig atmosfär. Klädkoden på Pier 6 är smart casual och du kan komma hit genom att gå / vanlig taxi, men också med vatten-taxi från centrala Boston eller (under sommaren) via en gratis båtfärja.

            
1 8th ST. Charlestown, MA 02109
+1 617 337 0054
Måndag:11.00 - 22.30
Tisdag:11.00 - 22.30
Onsdag:11.00 - 22.30
Torsdag:11.00 - 22.30
Fredag:11.00 - 00.00
Lördag:11.00 - 00.00
Söndag:11.00 - 22.30
Hamn och skyline
Klassisk New England / Skaldjur
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Boston

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Boston. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com