Takbar Bogota

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I BOGOTA 2018.

När du är i Bogotá är du ca 2 640 meter över havet bara genom att gå på gatorna. Men varför inte försöka komma lite högre och kolla in de bästa takbarerna i Bogotá. För att hitta dem är allt du behöver denna, den ultimata guiden till de bästa takterrasserna i huvudstaden i Colombia. Här hittar du all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Bogotá som passar bäst för dig.

B.O.G. Hotel
lyxig
Rooftop bar Bogota B.O.G. Hotel in Bogota
Cra. 11 #86-74
Belägen på takterrassen av hotellet B.O.G Hotel ligger denna pärla. En lyxig takbar med en härlig utsikt över hela Bogota. På terrassen finns...
Läs mer
Queen Victoria
cocktail-bar
Rooftop bar Bogota Queen Victoria in Bogota
Cl. 93 #11A-31
En takbar i Bogota som är inredd i klassisk London-stil. Baren är utformad som en fågelbur vilket indikerar på att man kommer få en unik...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Bogotá

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 8 milj
Klimat: subtropiskt högland

Klimatet i Bogotá är varmt året runt vilket resulterar i att staden takbarer kan hålla öppet hela året. De flesta av takterrasserna är belägna på något lyxhotell och med storslagna utsikter över stadens skyline och omgivning. En annan grej som kännetecknar takbarer i Bogotá är den höga kvalitéten på mat och dryck. Här finns både prisbelönta kockar och bartenders som serverar de tillresta besökarna.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Rio de Janeiro

Takbarer i Santiago

Takbarer i Sao Paulo

Takbarer i Buenos Aires

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Bogotá

Bogotá är Colombias huvudstad och tillika största stad. Staden är väldigt högt belägen i bergskedjan Anderna hela 2 600 meter över havet. Det rinner även 4 floder genom Bogotá. Juan Amarillo, Salitre, Fucha och Tunjuelito. Trots att det är hög samhällsservice här finns det väldigt mycket fattigdom. Hela 32% av befolkningen levde på ca 2 dollar om dagen år 2005. Lite mindre charmig fakta är att staden ofta anses som en av världens farligaste med utbredda knark och gerillaproblem. Dock har detta förbättrats väsentligt de senaste åren och man har idag mindre mord än Syd Amerikas övriga storstäder i snitt.