Takbar: Scarlett

Rekommenderad takbar
Takbar Scarlett Rooftop Wine Bar & Restaurant i Bangkok
Takbar Scarlett Rooftop Wine Bar & Restaurant i Bangkok
Takbar Scarlett Rooftop Wine Bar & Restaurant i Bangkok
Takbar Scarlett Rooftop Wine Bar & Restaurant i Bangkok
Takbar Scarlett Rooftop Wine Bar & Restaurant i Bangkok
Bilder tillhör baren

Scarlett - Takbar i Bangkok

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 9 april, 2019
            

Höjdpunkter

 • 37:e våningen
 • Restaurang + vinbar
 • Skyline-utsikt
 • Elegant & intim

Det korta namnet är Scarlett, det långa är Scarlett Rooftop Wine Bar & Restaurant. Vad vi än kallar det är detta en mycket snygg och intim, men ändå livlig och cool takbar och restaurang. Belägen på 37:e våningen av det härliga Pullman Bangkok Hotel G , mitt på Silom Rd, är detta platsen för både bra middagar, fina drycker och fantastisk utsikt.

Huvuddelen av Scarlett är en elegant och rymlig inomhuslounge och restaurang med loungesoffor, stora community-bord, mer privata matbord, en stor och cool bar och panoramafönster runtom. Men det finns också en 120kvm, lummig utomhusterrass med både lounge-platser och fantastiska barstolar precis vid kanten där du kan njuta av magisk utsikt över Bangkoks skyline och Chaopraya-floden.

Som både restaurang och bar erbjuder Scarlet mat från en franskinspirerad meny, allt från lättare rätter som charkuteri & ost och tapas, till lite mer fylliga tallrikar som biff eller rätter från havet. Från takbaren serveras trevliga och välgjorda cocktails och kalla öl, men det som verkligen gör att den här takbaren sticker ut: en verkligt imponerande vinlista. Förmodligen det bästa urvalet av viner någon takbar i Bangkok kan erbjuda.

Med en elegant och stilfull atmosfär, men ändå vänlig och livlig med lite cool bakgrundsmusik, fungerar Scarlett bra för både en romantisk kväll med en älskad eller en avslappnad middag och drinkar med vänner och familj. Förvänta dig god service, kvalitet i både mat och dryck, toppat med fantastisk utsikt över Bangkok.

            
188 Silom Rd, Khwaeng Suriya Wong, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500
+66 96 860 7990
Måndag:18.00 - 01.00
Tisdag:18.00 - 01.00
Onsdag:18.00 - 01.00
Torsdag:18.00 - 01.00
Fredag:18.00 - 01.00
Lördag:17.00 - 01.00
Söndag:17.00 - 01.00
Skyline, Chaopraya-floden
VinbarVinmeny
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Bangkok

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Bangkok. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com