Takbar: RedSquare Rooftop Bar

Rekommenderad takbar
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Takbar RedSquare i Bangkok
Bilder tillhör baren

RedSquare Rooftop Bar - Takbar i Bangkok

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 2 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 25:e våningen
 • Vodkabar
 • Takpool
 • Ny för 2018

Ta chill-out upplevelsen till nya höjder.

Belägen på 25:e våningen i det helt nya Novotel Bangkok Sukhumvit 4, i hjärtat av ett livligt affärs- och nöjesdistrikt, är RedSquare Rooftop Bar en trendig Bangkok-takbar som erbjuder ett nytt perspektiv på Asiens mest exklusiva stad.

Bara några minuter från Nana Skytrain Station, och RedSquare är Bangkoks enda vodka- och takbar. Terrassen är luftig, rymlig och mycket lyxig och innovativ i inredning, med loungestolar och soffor, en cool bar och detaljer i rött (passande med namnet). En perfekt plats för älskare av premiumdrycker för att upptäcka Vodkas från hela världen, smutta på signaturcocktails och njut av kreativa lätta biter, allt till en fantastisk panoramautsikt över ett glittrande Bangkok.

Drinkmenyn innehåller den finaste Vodka från Nordamerika, Östra och Västra Europa, Asien samt Vodka-inspirerade cocktails från Afrika och Sydamerika, som 'Clericó' (Uruguay) eller 'Kenyan Dawa'. Förutom det stora utbudet av Vodka finns det också ett bra urval av öl, andra premiumsprit och juice/läsk.

Eftersom det är Bangkoks första vodka-takbar så är RedSqure ett måste att besöka för alla vodka-connoisseurs, men också för alla som letar efter premiumvyer i en premiummiljö. Kom för magiska solnedgångar över nedre Sukhumvit, spana ut över Bangkoks skyline och njut av den daglig happy hour mellan 18-19, där du kan köpa 1 och få 1 gratis på alla drinkar på menyn. Klädkoden på Red Square Rooftop Bar är smart casual. Inga badkläder, flip-flops, ärmlösa tröjor eller stora väskor.

            
Novotel Bangkok Sukhumvit 4, 27 Sukhumvit Road Soi 4, Klongtoey, Bangkok 10110
+66 208 053 25
Måndag:18.00 - 01.00
Tisdag:18.00 - 01.00
Onsdag:18.00 - 01.00
Torsdag:18.00 - 01.00
Fredag:18.00 - 01.00
Lördag:18.00 - 01.00
Söndag:18.00 - 01.00
270 över Bangkok
Bar bitesMatmeny
VodkainspireradDrinkmeny
Casual

More info

 

Planera din resa till Bangkok

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Bangkok. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com