Takbar: SkyLounge at the Glenn

Takbar SkyLounge at the Glenn i Atlanta
Takbar SkyLounge at the Glenn i Atlanta
Takbar SkyLounge at the Glenn i Atlanta
Takbar SkyLounge at the Glenn i Atlanta
Takbar SkyLounge at the Glenn i Atlanta
Takbar SkyLounge at the Glenn i Atlanta
Bilder tillhör baren

SkyLounge at the Glenn takbar i Atlanta

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 25 november, 2018
            

Höjdpunkter

 • 11:e våningen
 • Handgjorda cocktails
 • Skyline-utsikt
 • Året runt

SkyLounge Atalanta takbar ligger i centrala Atalanta, ovanpå det historiska och fantastiska boutiquehotellet Glenn Hotel. Denna upphöjda cocktailbar har blivit prisad av olika tidskrifter och webbplatser som en av de bästa takbarerna Atlanta att erbjuda.

Med en blandning av sofistikerad och avslappnad 'södern charm' är SkyLounge dekorerad med moderna solstolar och liknar något av en lyxig veranda. Terrassen erbjuder också fantastisk utsikt över Atlantas skyline. Delvis utomhus, men större delen av terrassen är täckt med en markis och även utrustad med omslutande paneler, vilket gör det till en året runt destination.

Takbaren serverar välsmakande och välgjorda cocktails tillsammans med aptitretare och är en utmärkt plats för en rolig och elegant kväll ute med vänner. Njut av atmosfären, utsikten och ibland även levande musik. Ganska stor terrass, men trots det så är det värt att vara i god tid eftersom det också är populärt ställe, och vid vissa tider kan det vara lite kö. Det är också en populär plats för privata evenemang, så det är värt att kolla på deras Facebook-sida eller ringa före ditt besök och se till att det är öppet för allmänheten.

Gäster som bor på Glenn Hotel kan besöka takbaren gratis, mdan icke-gäster bör vara beredda på att det kan vara en inträdesavgift på 5 dollar. Och kom ihåg att klädkoden på SkyLounge är smart casual.

            
110 Marietta Street, Atlanta, Georgia 30303
+1 404 521-2250
Måndag:18.00 - 23.00
Tisdag:18.00 - 23.00
Onsdag:18.00 - 23.00
Torsdag:18.00 - 23.00
Fredag:18.00 - 01.00
Lördag:18.00 - 01.00
Söndag:18.00 - 22.00
Atlantas skyline
Lättare bites
Smart casual

More info

 

Planera din resa till Atlanta

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Abtlanta. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com