Takbar: Fado

Takbar Fado i Atlanta
Takbar Fado i Atlanta
Takbar Fado i Atlanta
Takbar Fado i Atlanta
Takbar Fado i Atlanta
Bilder tillhör baren

Fado - takbar i Atlanta

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 25 november, 2018
            

Höjdpunkter

 • 2:a våningen
 • Irländsk pub
 • Live-sport
 • Helgbrunch

Fado Atlanta är en klassisk irländsk sportbar och takbar i centrala Atlanta. Mer exakt i Buckhead, och den kallas också Fado Buckhead Atlanta, och ska inte blandas ihop med andra Fado i Midtown. Eller någon av de andra 10 Fados som finns över hela landet.

Fado är förmodligen så mycket irländsk pub som du kan få i Amerika, och det är den första första puben i USA som tillverkades i Irland. Tre våningar hög, och den mysiga byggnaden har en takterrass med stenmur och stora väggmålningar, vilket ger en tydlig känsla av ett irländskt landskap.

Medan utsikten över omgivningen är ganska cool så är detta en plats ännu bättre lämpad för att titta på andra saker, nämligen sport av alla slag. Särskilt den engelska Premier Leauge, som visas varje helg. Men även annan fotboll, rugby och NFL visas, och ibland blandas sportne upp med levande musik och DJs.

Baren serverar gastronomiska, irländska pubfavoriter och internationellt smakrika rätter, inspirerade av Dublins bästa pubar. Det bjuds också på brunch varje helg och en drinkmeny som (otroligt nog) är fylld med mängder av olika öl, men som också har fina cocktails och viner. Förvänta dig en kul, och ibland högljudd atmosfär, och om vädret är fint blir takterrassen ganska snabbt fylld, så var noga med att komma i tid. Klädkoden på Fado är casual.

            
273 Buckhead Ave., Atlanta, GA 30305
+1 404 841-0066
Måndag:11.00 - 02.00
Tisdag:11.00 - 02.00
Onsdag:11.00 - 02.00
Torsdag:11.00 - 02.00
Fredag:11.00 - 03.00
Lördag:Early - 03.00
Söndag:Early - 00.00
273 Buckhead Ave NE, Atlanta, GA 30305
Irländsk gastro pub / Internationella rätter
Casual

More info

 

Planera din resa till Atlanta

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Abtlanta. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com