Veckans restips v49 2016 – SYDNEY!

Lyxhotell med takbar och härliga vyer i en av världens bästa storstäder - Sydney:

När man pratar om världens bästa städer att bo i, så rankas ofta Sydney alltid bland de bästa. Här finns allting man kan önska sig. Hav, stränder, skyskrapor, nattklubbar, barer, restauranger, stadsparker och takbarer.

Trots mängden skyskrapor så finns det inte så många takbarer som är belägna på höga höjder i Sydney. I många fall hittar man takterrasserna på någon restaurang eller liknande. Men det finns självklart några stycken riktigt bra som ligger på hög höjd på något av stadens lyxigare hotell. Här har vi tagit fram tre alternativ på hotell där takbarerna skiljer sig en hel del sinns i mellan.

• Boka här: The Old Clare Hotel:

Ett central beläget lyxhotell med en fantastisk takbar och takpool. Rum och interiör är inredda snyggt i gammal stil och här finns både gym, swimmingpool och bra restaurang.

Hotell med takbar i Sydney
The Old Clare Hotel

• Boka här: Intercontinental:

Ännu ett lyxigt hotell i Sydney. Här får man den bästa utsikten i hela staden. Svepande vyer över Operahuset, Sydney Harbour Bridge m.m. Det perfekta hotellet att bo på för dig som gillar lyx och kvalitet på allt som finns att erbjuda.

Hotell med takbar i Sydney
Intercontinental

• Boka här: Watsons Bay Boutique Hotel:

Ett fyrstjärnigt hotell i utkanten av Sydney. Här får man en magisk skyline-vy över Sydney med havet och stranden som en skön förgrund. Inredningen är lyxig och klassisk, men samtidigt mysig. För dig som gillar fest, så finns det en bra beachclub i anslutning till hotellet.

Hotell med takbar i Sydney
Watsons Bay Boutique Hotel

Momondohittar ni de bästa priserna från alla flygbolag.

Här hittar du Sydneys bästa takbarer.

Och här finns de bästa dealerna på övriga hotell i Sydney.

// Rooftopguiden

2016-12-09