Veckans restips, v42 - DUBAI!

Glassa runt bland takpooler på 5-stjärniga hotell i Dubai – till fantastiska priser!

Takbar i Dubai

Varje vecka kommer vi tipsa om resmål från hela världen, där man kan njuta på lyxiga takbarer. Först ut är Dubai. Dubai är en av världens lyxigaste och mest moderna städer. Perfekta förutsättningar för en riktigt bra weekend och storstadssemester. Dubai kryllar även av bra takbarer och takpooler. Många har förutfattade meningar om att Dubai är väldigt dyrt. Men sanningen är att här kan du bo på 5-stjärnigt lyxhotell för runt 1000kr/natten för 2 personer.

För ca 6500kr/person får man följande:

• Direktflyg mellan Stockholm och Dubai
• 3 nätter på 5-stjärnigt lyxhotell

Vi rekommenderar följande hotell - Park Regis Kris Kin Hotel - som har en helt fantastisk takbar och takpool:

Takbar Park Regis Kris Kin Hotel i Dubai
Takbar Park Regis Kris Kin Hotel i Dubai
Takbar Park Regis Kris Kin Hotel i Dubai

För runt 6 500kr får man alltså 3 nätter på Park Regis Kris Kin Hotel och direktflyg mellan Arlanda och Dubai. Ett bra pris för en minnesvärd och lyxig resa. Och inte för att tala om alla fina och storslagna bilder man får från Dubais takterrasser. Missa inte chansen att uppleva Dubai på bästa sätt. Vi har tagit fram följande förslag på datum: 2016-11-17 till 2016-11-20. Här följer info om hur ni bokar:


Här bokar ni ert ert flyg till Dubai.

Här kan ni boka hotellrum på Park Regis Kris Kin Hotel.

Här kan ni se övriga hotell i Dubai.

Här hittar ni de bästa takbarerna i Dubai. Under varje takbar hittar ni bokningslänk till det aktuella hotellet som takbaren ligger på.


Varför nöja sig med att besöka en rooftop? Det bästa sättet att uppleva en stad är från ovan. Vad är då bättre att göra det med en drink i handen eller badandes i en takpool. Precis som vår slogan lyder – Allting är bättre med en fin utsikt!

// Rooftopguiden

2016-10-17