Rikard Fredricson

Kreativ chef, grundare & senior skribent på RooftopGuiden.

Rikard Fredricson

Erfarenhet & expertis

Rikard har ägnat de senaste 10 åren åt att utforska, njuta av, läsa om och arbeta med takbarer. Under dessa år har han besökt mer än 700 terrasser över hela världen och letar ständigt efter nästa skyhöga och spännande destination.

Erfarenheten han har skaffat sig används för att skapa användbart, djupgående och tillgängligt innehåll för RooftopGuiden, i syfte att dela hans kunskap och expertis med andra tak-älskare. Hittills har Rikard skrivit över 2 000 recensioner och artiklar om takdestinationer.

Dessutom har Rikard utvecklat och designat hela rooftopguiden.se och therooftopguide.com.

Om Rikard

Numera baserad i Stockholm, men med världen som arbetsplats, och genom åren har Rikard bott i tidszoner som sträcker sig från Auckland till Oslo, och rest jorden runt vid flera tillfällen. Både som backpacker, och på senare tid med en mer välpackad resväska.

Innan han fokuserade 100% på takbarer så arbetade Rikard inom media och marknadsföring, och har en kandidatexamen i kommunikation, tillsammans med en utbildning i grafisk design.

När han inte är på toppen av byggnader och beundrar utsikten, tycker Rikard om att slå bollar out of bounds på golfbanan.

Det här är Rikards 5 favorit-takbarer just nu:

Utforskar världen

Ett litet urval av takbarer Rikard besökt de senaste åren.

Kontakta & Följ Rikard

Mail: rikard.fredricson@rooftopguiden.se

Telefon: +46 763-096 477

Instagram: @jikardo

LinkedIn: rikard-fredricson

Syns även i