Hotel med rooftop-pool

Världens bästa takpooler belägna på hotell:

Att kunna bada eller bara koppla av i en rooftop-pool mitt inne i stan med en fantastisk utsikt låter ju som en dröm. Just mixen av att få både sol och bad samtidigt som att befinna sig i en storstad är möjlig i nästan alla större städer runt om i världen. Men trots detta är det få som utnyttjar denna lyx. Här hittar ni 5 av världens häftigaste takpooler belägna på hotell i någon storstad. De flesta är så kallade infinity-pooler.

Rooftop-pool på Marina Bay Sands takterrass i Singapore:

En av världens bästa och häftigaste takpooler. Belägen på över 200 meters höjd får man en helt fantastisk 360-graders utsikt över hela Singapore, havet och ändå till både Malaysia och Indonesien. Infinitypoolen är väldigt stor och här finns det som tre olika områden. En för barnfamiljer, en lite lugnare del och en vanlig. Gillar du takpooler är detta ett måste att besöka. Endast tillgänglig för hotellets gäster.

Takpool på hotell
Marina Bay Sands i Singapore

Rooftop-pool på The Face Suits takterrass i Kuala Lumpur:

Även denna är en av Asiens och världens häftigaste infinitypooler. Takpoolen är belägen högt upp med en fantastisk utsikt över hela Kuala Lumpur och Petronas Towers. Takterrassen är väldigt stilren och utrustad med sköna solstolar. Förutom en mäktig takpool, så finns det även Jacuzzi som man kan njuta i samtidigt som man blickar ut över de storslagna vyerna. Takpoolen är endast tillgänglig för hotellets gäster.

Takpool på hotell
The Face Suits i Kuala Lumpur

Rooftop-pool på James Hotels takterrass i New York:

New Yorks bästa takpool. Dagtid är det endast hotellets gäster som får använda takterrassen och takpoolen. Här uppe får man en helt magisk utsikt över hela NYC. Åt söder har man finanskvarteren, åt väster Hudson River och andra hållet ut mot Times Square och Empire State Building. Den här takterrassen i New York är utrustad med sköna solstolar samt en bra inomhus. Kvällstid öppnas terrassen upp för allmänheten. Gillar man lugn och harmoni dagtid och sedan party kvällstid är detta en helt perfekt takpool i New York.

Takpool på hotell
James Hotel i New York

Rooftop-pool på Grand Hotel Centrals takterrass i Barcelona:

Denna takpool rankas ofta som en av Europas bästa infinitypooler. Med en utsikt att döda för och en takterrass av allra högsta klass, gör detta till ett drömställe för många. Förutom den sköna stämningen och bra priser på dryck, så är det verkligen takpoolen som är i fokus på den här takterrassen. Vill man ha en lyxig upplevelse och ett minne för livet så ska man boka hotellrum här. Takpoolen är nämligen bara tillgänglig för hotellets gäster.

Takpool på hotell
Grand Hotel Central i Barcelona

Rooftop-pool på Sofitel So Bangkoks takterrass i Bangkok:

En stor och rymlig infinitypool i Bangkok. Den här takpoolen är perfekt för de som gillar party. Takterrassen kan stoltsera med live-djs, som piffar upp partystämningen. På terrassen finns det sköna solstolar och loungemöbler i anslutning till takpoolen. Utsikten kan man inte klaga på heller. Härlig panoramavy över Bangkoks skyline och parken framför hotellet. Se till att boka ditt hotellrum i Bangkok här och ta del av en av Thailands bästa takpooler.

Takpool på hotell
Sofitel So Bangkok

// Hans, Rooftopguiden

2016-10-06