Dinner in the sky!

”The sky is the limit” brukar man ju säga. Men med det är konceptet får man nog tänka om.

Idén kläcktes 2006, av två Belgiska entreprenörer som hade en barndomsdröm att kunna äta middag uppe luften. Deras dröm finns nu i över 45 länder runt om i hela världen. Sedan allt startade har de ordnat över 5 000 middagar uppe i luften. Där varje tillställning har varit unik. Eller vad sägs om Michelin-kockar som lagade mat i Monaco, pokerturnering i Jerez med tilltugg, en beach bar in the sky, opera in the sky i London och ett Internet café i Las Vegas. Koncepten ändras och här kan man få uppleva det mesta på hög höjd.

Sky dinner

Hela grejen har uppmärksammats i mängder av stora mediabolag och man har haft sky dinners på några av världens häftigaste platser. Bl.a. på The Strip i Las Vegas, Copacapana i Rio, Dubais marina, bland Roms historiska fornminnen, i Kapstaden och på många fler platser.

Det är två ord som styr hela konceptet. Exklusivitet och säkerhet. Kunderna kan själva vara med att bestämma vad som ska göras uppe i luften. Businessmöte, middag, konsert osv. Allt handlar om exklusivitet. I samarbete med sina partners runt om i världen gör de allt för att ha bästa möjliga säkerhet på alla sina events.

Innovation är också ett av ledorden. Här får kunderna vara med och bestämma vilka drömmar de vill uppleva. Nya idéer kläcks hela tiden och konceptet utvecklas med jämna mellanrum. Men det populäraste är fortfarande att äta och dricka här uppe. Att kunna ta ett glas Champagne med goda vänner ett högt upp i luften samtidigt som man blickar ut över de storslagna vyerna är något de flesta drömmer om.

Sky dinner

Här kan ni läsa mer om Dinner in the Sky.

Hur mäktigt än konceptet låter så föredrar vi hellre en mäktig takbar där man har friheten att röra på sig hur man vill. Och hur gör man t ex om man behöver gå på toaletten upp i luften?

// Rooftopguiden

2016-11-13