Rooftop party i New York!

Gillar man New York och dess livliga atmosfär, så gillar man ofta också bra party. Och vad är då bättre än att gå på party på någon av New York alla takterrasser. Här nedan följer de 5 bästa takbarerna i NYC när det gäller fest och hålligång.


1: Rooftopparty på The Press Lounge på Ink48 Hotel i New York:

En stor och partyvänlig takbar. Här finns det mesta man kan kräva från en perfekt rooftop. Mängder med sitt- och ståplatser, helt magisk utsikt över både Hudson River samt New Yorks mäktiga skyline, ett brett utbud av det mesta man kan tänka sig i dryckesväg samt välklädda och partysugna människor.

Rooftop party in New York
The Press Lounge.

2: Rooftopparty på Jimmy at the James på Jimmy Soho i New York:

Uppe på den 12 våningen av hotellet Jimmy Soho hittar man den här party-pärlan. Här är klientelet lite yngre och många kommer hit ganska tidigt för att njuta av den fantastiska solnedgången. Takterrassen här är även utrustad med en lyxig swimmingpool vilket gör detta till en perfekt takbar att besöka de lite varmare kvällarna.

Rooftop party in New York
Jimmy at The James.

3: Rooftopparty på Lounge på Pod39 Hotel i New York:

En fantastiska takbar i New York när det gäller både AW och lite senare fest. Här samlas en salig blandning av människor. Både business-folk, studenter, turister och locals. Stämningen är alltid festlig och livlig här uppe. Kom i tid då terrassen snabbt blir full med folk redan tidigt på kvällen. Perfekt för den som gillar lite mer avslappnad feststämning.


Rooftop party in New York
Lounge at Pod39.

4: Rooftopparty på Le Bain at The Standard i New York:

Gillar man party med utsikt så kommer man älska den här takbaren. På helgerna valfärdar partysugna ungdomar hit för att få ta del av den magiska utsikten över Hudson River och Downtown New York. Den här takterrassen har även blivit väldigt populär bland turister. Och att den ligger mitt i party- och restaurangdistriktet Meatpacking gör inte saken sämre. Enda nackdelen här kan vara den långa kön till baren samt att terrassen blir full väldigt fort.

Rooftop party in New York
Le Bain at The Standard.

5: Rooftopparty på Gansevoort Meatpacking i New York:

En av New Yorks hetaste nattklubbar. Dagtid kan man sitta och njuta av goda drinkar i solen ute på takterrassen. På kvällen förvandlas hela lokalen till en nattklubb. Terrassen är även öppen kvällstid. Här får man utsikt ut på både Hudson River, Downtown och över skylinen. Hit kommer partyglada människor för att festa och njuta av den häftiga utsikten. En ultimat takbar i NYC när det gäller party.

Rooftop party in New York
Gansevoort Meatpacking.

För mer information om New Yorks bästa takbarer så hittar ni allt ni behöver på New York-sidan här hos Rooftopguiden. Se även detta blogginlägget för de bästa takbarerna i Los Angeles när det gäller rooftop-party.


// Hans Ebenman, Rooftopguiden

2016-06-28
Populära inlägg

Startsida blogg

Arkiv blogg