Rooftop-premiär på Stureplans enda takbar – Scandic Anglais

Solsken, live-DJ, goda drinkar, bra stämning och en härlig utsikt, när Scandic Anglais slog upp portarna för sin takbar tillsammans med Rooftopguiden:

Scandic Anglais

Scandic Anglais tillsammans med oss på Rooftopguiden och nattklubbsproffset Olof Göransson, anordnade säsongspremiär för en av Stockholms äldsta och mest populära takterrasser. Med strålande utsikt och vyer över Humlegården/centrala Stockholm samt en väderprognos som lovade solsken, var det upplagt för en helkväll. Att många jobbade halvdag samt var lediga dagen efter gjorde inte saken sämre heller. Redan vid 16 slog dörrarna upp och det började fyllas på med folk ganska omgående.

Scandic Anglais - Stockholm #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA
360-view of the terrace
Scandic Anglais
Scandic Anglais
Scandic Anglais
Scandic Anglais

Takterrassen rymmer runt 100 personer och här finns en lång bardisk, ett DJ-bås, soffor och en hel del ståplatser. DJ Marion, lirade skön musik samtidigt som folk njöt av Aperol Spritz, bubbel, bärs och rosé i den värmande solen. En härlig start på kvällen och det dröjde inte längre än till ca 18:00 innan terrassen var helt fylld med folk som vill ha något gott att dricka bland Stureplans takåsar. Stämningen var härlig under hela kvällen och även vid kl 22 när solen gått ned och mörkret börja falla på, så var folk kvar på terrassen.

Scandic Anglais
Scandic Anglais
Scandic Anglais
Scandic Anglais
Scandic Anglais

Vi på Rooftopguiden gillar verkligen Scandic Anglais takbar och allt den har att erbjuda. Detta är ett perfekt ställe att komma till både för de som är sugna på party, eller de som bara vill ta en enklare AW. Vill man vara garanterad en sittplats, så är det bra att vara ute i ganska god tid. En enklare barmeny finns även för den som är hungrig och här kan man beställa klassiker som hamburgertallrik, Ceasarsallad osv.

Scandic Anglais
Scandic Anglais

Årspremiären för Stureplans enda takterrass blev en riktigt härlig kväll med allt man kunde förvänta sig, och vi rekommenderar verkligen folk att ta sig hit – både locals som turister. Nu ser vi framemot fler sommarkvällar här framöver! Ses på taken! Här hittar ni de bästa takbarerna i Stockholm here.

// Hans Rooftopguiden

2017-06-05