Poolparty med Moët Chandon och Out of office på Clarion Sign i Stockholm

En dag fylld med bad, bubbel, solsken och sköna vyer över centrala Stockholm:

Selma City Spa

Inlägget i sammarbete med nya online casinon. För första gången någonsin så valde Clarion Sign att anordna ett poolparty på sin takterrass i centrala Stockholm. Lyxen att kunna stoltsera med en takpool i Sverige är inte vanligt, så detta var verkligen något efterlängtat. Temat var klassiska ”white party” som ofta ses på beach clubs runt om i världen, där klimatet är lite varmare än i Sverige. Moët Chandon hade smällt upp en bar på terrassen och Out of Office stod för skön live DJ som spelade bra musik under hela eftermiddagen.

Clarion Sign - Stockholm #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA
360-view of the terrace
Selma City Spa
Selma City Spa

Då vädret var helt strålande redan från tidig morgon, så stod folk och väntade vid ingången redan innan insläppet. Vid 14:00 öppnade portarna upp och terrassen fylldes med folk nästan omgående. När vi kom dit vid 14:20 så var terrassen full och stämningen på topp. Då vi kom lite senare än många, så fanns det tyvärr inga sittplatser kvar, så vi fick sätta oss vid poolen med ryggstöd mot glasväggen som omger poolområdet. Helt ok plats och skönt med närhet till poolen.

Selma City Spa
Selma City Spa
Selma City Spa
Selma City Spa

Som vanligt så var poolen uppvärmd till 36 grader, vilket var väldigt skönt. Trots det varma och soliga vädret så var det ändå skönt med värme i vattnet, vilket gjorde att man kunde ligga i länge utan att tycka att det blev för kallt.

Selma City Spa
Selma City Spa
Selma City Spa

Det var ett ganska mixat klientel av folk här uppe. Killar och tjejer i åldrarna mellan 25-40 ungefär. Folk skålade i Champagne till tonerna av skön loungemusik och utsikten över Stockholms takåsar. Moët hade en egen bar uppe på terrassen där det serverades Champagne. För de som vill dricka annat, kunde man beställa det inne i Spa-baren till vanliga priser. Där gick även att beställa enklare bar-mat, för de som var hungriga. Poolpartyt på Clarion Sign var ett väldigt bra och lyckat initiativ som vi hoppas få se mer av i sommar. För er som vill veta mer om rooftops i stan, så hittar ni det under sidan takbarer i Stockholm.

// Hans, Rooftopguiden

2018-03-27