Takbar - världens bästa samlade - Rooftopguiden.se

Rooftop

Blog

Inlägg i samarbete med Iconic Wines

Nya takbarer uppe från Sydney!

Tipsen från våra besökare och följare fortsätter att strömma in. Dessa två från Sydney är nu uppe på rooftopguiden.se. Riktigt bra tips! Tack så mycket Malin Lyckäng for dem. Sky Terrace och Café del Mar. Tvy grymma takbarer i Sydney med några av de bästa utsikterna man kan få här.

Sky Terrace i Sydney
Sky Terrace

Sky Terrace:

Den här takbaren har en helt enastående utsikt över Sydneys skyline och Sydney Harbor. En av de bästa i staden. På takterrassen är det alltid en skön partystämning och detta är ett ställe dit Sydneys partyelit kommer för att njuta av drinkar och skön musik från live Djs. Terrassen är väldigt stor och inredningen är modern och snyggt möblerad med loungesoffor, stolar och bord. Den här takbaren har det mesta man behöver.

Sky Terrace in Sydney
Cool kvällsvy över Sky Terrace.

Café del Mar:

Från den här takbaren får man en vacker utsikt över Sydney och Darling Harbor. Terrassen är lyxigt inredd med stilren och modern interiör och med sköna möbler att slå sig ned i. Restaurangen är inspirerad från Medelhavet med rätter från främst Spanien, men även en tvist av Italien, Frankrike och Australien. Missa inte detta om du gillar lyx och bra mat.

Cafe del Mar in Sydney
Bekväma möbler på Cafe del Mar.

Med tanke på det varma klimatet i Sydney, så kan stadens takbarer hålla öppet året runt. Här finns något för alla. Både lyx, bohemiskt, casual och partyvänliga takbarer. Så till alla som bor eller ska åka till Sydney, spana in Takbarer i Sydney för fler tips och inspiration.

// The Rooftop Guide

2015-11-01

Tidigare inlägg

Besök på takbarer i Melbourne!

Nyårsfest på en takbar i Melbourne!

Lyxiga takbarer i Dubai!

Ta reda på hur mycket du kan om takbarer!

Turkish Airlines executive besöker takbarer i Kuala Lumpur!

Gästbloggare till hemsidan!

Gästblogginlägg om takbarer i Lissabon!

Nya takbarer i New York!

Nya takbarer i Sydney!

Startsida blogg

Arkiv blogg