Blogginlägg om en takbar i Lissabon!

Välkomna till vår första – av många – gästbloggare Krister ”Muppetto” Lundström! En svenska kille i 40-årsåldern med sport, resor, mat och vin som främsta intressen. Det är blogginlägget handlar om hans resa förra helgen till Lisbon och takbaren Sky Bar på Hotel Tivoli Lisboa.

Takbarer i Lissabon
Krister Lundström på en av många resor runt jorden.

Hotel Tivoli Lisboa:

Här följer Kristers egna ord och bilder i en kort – men väldigt bra – upplevelse på Sky Bar på Hotel Tivoli Lisboa:


Två hektiska dagar på den här sydeuropeiska pärlan med mycket arbete och nöje. Höjdpunkten på resan var när vi startade igång kvällen på hotellets takbar. Takterrassen erbjöd en fantastisk utsikt över Lissabon och Atlanten.


Sky Bar är ett populärt val bland takbarer i Lissabon och om du föredrar en romantisk utsikt med något gott att dricka i din hand tillsammans med någon du bryr dig om – så är detta takbaren i Lissabon att komma till. Vad gäller klädsel och stämning, så skulle jag gå på ”smart casual”, vilket får dig att smälta in bland den trendiga publiken. En sista sak: Starta kvällen här med lite drinkar och skönt häng, så har du en perfekt start på en bra kväll i Lissabon.


Skön och avslappnad stämning på takbaren kvällstid.
Skön och avslappnad stämning på takbaren kvällstid.

Dagtid var Sky Bar stängd (säsongsbetonat). Men man kunde fortfarande gå upp på terrassen och njuta av soluppgången och de vackra vyerna. Här är en skön bild på det.

Varm och skön sol som omger terrassen.
Varm och skön sol som omger terrassen.
Stilren och modern inredning
Stilren och modern inredning.

Vill du veta mer om takbarer i Lissabon, besök Lissabon här och följ @kris_muppetto på Instagram för mer bilder från hans äventyr runt jorden. På återseende och ser fram emot att skriva för er igen!

// Krister Lundström

2016-01-16
Populära inlägg

Startsida blogg

Arkiv blogg