Gästbloggare till hemsidan!

Hej kära följare!


Gör som många andra, signa upp för att bli gästbloggare på vår sajt och dela med dig av dina upplevelser från takbarer till en intresserad och likasinnad skara.


Just nu letar vi efter gästbloggare. Om du ska på semester, en weekendresa eler bara bor i en storstad med bra takbarer, så skulle vi älska att höra om dina besök och se bilder från takbarerna du varit på. Kontakta oss på info@rooftopguiden.se om du vill vara med eller bara skicka in ett blogginlägg.


Vi behöver ca 200-500 ord med dina egna upplevelser och sedan lite bilder från takbaren du besökte. Gärna bilder där både du och takbaren på samma bild.


På bloggen 4000mil.se. kan ni se ett perfekt exempel på hur ett blogginlägg kan se ut. Följ dem om ni vill läsa mer om deras resor runt världen.


För att hitta takbarer till era resor och liknande, besök oss på www.therooftopguide.com. och välj bara staden ni ska åka till eller bor i.


Takbar Raphael Hotel i Rome
Det är är från ett besök på Hotel Raphaels takbar i Rom. En mysig takbar med utsikt över hela staden. Prosecco, La Gazzetta och pasta.

// The Rooftop Guide

2015-11-19