FLIGHT at Sky on 57 och mötet med Michael O’Shea!

På vår tredje dag i Singapore blev vi uppbjudna till Marina Bay Sands takbar FLIGHT at Sky on 57. Vi fick en personlig inbjudan av managerna Michael O’Shea efter att haft kontakt via Instagram. Så vi bestämde oss för att möta upp honom uppe på terrassen. FLIGHT at Sky on 57 är en ganska ny takbar på Marina Bay Sands. Läget är ett av de bästa för en takbar i Singapore. Fantastiska utsikt i åt alla håll. Själva takterrassen är inredd med sköna loungemöbler, gröna träd, ett DJ-bås och en riktigt cool bardisk. Har man turen att tajma in en solnedgång här, så får man en av de absolut vackraste vyerna man kan få i Singapore.

Rooftop bar Sky on 57 in Singapore
Sky on 57

Runt 18-tiden mötte vi upp Michael i baren och vi kände oss väldigt väl mottagna direkt från början. Vi satte oss ned och pratade om takbarer, cocktails och jobbet han gjort för FLIGHT at Sky on 57. Vi fick också chansen att prova några av barens special cocktails. The French 57, en klassiskt Singapore Sling och deras egen tolkning av Singapore Sling. Vi älskade dem alla. Men om jag ska välja en favorit så blir det The French 57 som innehöll G’Vine gin, Yuzu Umeshu, acacia honey, lemon och Champagne. Mumma!

Mäktig utsikt från Sky on 57
Mäktig utsikt från Sky on 57.
Sky on 57 specialla cocktail, French ”57”
Sky on 57 specialla cocktail, French ”57”.
Classic Singapore Sling
Classic Singapore Sling.
Singapore Sling med Sky on 57s unika touch
Singapore Sling med Sky on 57s unika touch.

Efter drinkarna så hade vi en helt magisk middag i restaurangen Sky on 57 vid 20:00. Och strax efter middagen mötte vi upp Michael på takbaren igen. Här beställde vi fler cocktails till utsikten av den fantastiska skylinen och tonerna från Djn. Michael stannade till vid vårt bord flera gånger under kvällen och berättade om Singapore som stad, dess historia, nattliv, restauranger och mycket mer. Vi pratade också en hel del om Rooftopguiden och resan vi har gjort. Michael var en superschysst och rolig kille och vi kunde inte vara mer nöjda med servicen och mottagandet vi fick från honom. Service och gästfrihet från sin allra bästa sida! Och vi kommer med all säkerhet att komma tillbaka hit inom kort.

Med managern på Sky on 57, Michael O’Shea
Med managern på Sky on 57, Michael O’Shea.
Ida, Michael och jag på Sky on 57
Ida, Michael och jag på Sky on 57
Drinkar med utsikt på Sky on 57
Drinks with a view!

Vill du veta mer om FLIGHT at Sky on 57, kolla in deras hemsida här. Ett måste att besöka om man är i Singapore!

Nästa blogginlägg kommer handla om 8 andra takbarer i Singapore.

2016-01-21