Upptäck minnesvärda takterrasser världen över

Att ta flyget till exempelvis New York, sitta på en takbar i kanske en av världens coolaste städer och njuta av en drink - låter inte det som en fantastisk resa?!:

Det finns väldigt många spännande och coola takterrasser runtom i världen som man bara måste uppleva någon gång i livet! För att fly den grå vardagen på hemmaplan och få komma till det här vackra stället som du kan slappna av på, behöver du oftast använda flyget som färdmedel för att ta dig dit. Flyg är inte bara det i många fall enda transportmedlet för att ta sig till olika världsdelar, utan också det snabbaste, enklaste och mest bekväma sättet att resa på. På takterrassens bar kan du slappna av i poolen, avnjuta en god drink i solnedgången, äta god mat och umgås tillsammans med dina vänner eller de andra gästerna.


Vissa takterrasser har ett större fokus på naturskön utsikt och erbjuder en lite lugnare miljö, medan andra rooftops har en mer mingelvänlig inriktning och kan erbjuda goda möjligheter till kändisspotting. Tack vare att dessa terrasser är belägna på tak, och därmed på en högre höjd, får du ofta en bra och häftig överblick över den stad där du befinner dig samt dess pulserande liv. Från taket har du en vy utan dess like och kan insupa just den här platsens speciella atmosfär.

www.flyg.nu

Du kan boka din resa till takterrasser i världens alla hörn på webben, via till exempel flyg.nu. Genom att använda webbplatsens sökmotor för att finna billiga flygresor till din destination, så söker sajten per automatik igenom över 20 av de största resebyråerna i Sverige för att finna det bästa priset åt dig. Du behöver alltså inte gå in på varje resebyrås hemsida och söka efter flygbiljetter utan får det bästa av utbudet presenterat på ett enda ställe.


Om du har en lite mindre reskassa men ändå vill njuta av dessa fantastiska resmål med takterrasser, så är denna sajt ett utmärkt verktyg för att jämföra flygbiljetter och hitta det billigaste alternativet. Du har då kanske råd att checka in på ett lite lyxigare hotell, shoppa lite mer eller ta en extra drink i takbaren. Även om du råkar ha en större budget att röra dig med, skadar det förstås inte att hitta en mer förmånlig resa som gör att du kan lägga mer pengar på nöjen och underhållning.


Du kan resa från till exempel Stockholm eller Göteborg till såväl välkända som mindre vanliga turistorter på vår planet. Några exempel på städer med rooftops som håller hög klass är: New York, London, Barcelona, Bangkok och Istanbul. Med tanke på att priset på flygresor har pressats under de senaste åren, är det enkelt att fynda billiga flygresor till spännande resmål! Medan du sitter på i sig redan fantastisk takbar, kan du enkelt med mobilen hitta ett nytt spännande resmål att ta dig till härnäst. Världen ligger för dina fötter och väntar på att upptäckas! Till vilken storstad ska du nästa gång resa och vilka unika takterrasser kommer du då att få uppleva?


// Rooftopguiden

2016-08-08