Bäst skybars och takterrasser i New York!

Läs nedan för allmän info och det bästa bland skybars och takterrasser i New York:

Takterrass och Skybar i New York

New York är en av världens bästa städer när det gäller skybars och takterrasser. De höga skyskraporna, det vilda nattlivet, bar- och restaurangkulturen samt utsikterna är några starkt bidragande orsaker till detta. I NYC finns några av världens coolaste takterrasser, med helt fantastiska utsikter över bland annat Manhattans skyline, Hudson River, New Jersey, Central Park, Times Square med flera. Här följer några av de bästa i urvalet av skybars och takterrasser i NYC.

Takterrass New York: St Clouds

En sofistikerad och lyxig takterrass mitt på Times Square. Terrassen är belägen på hotellet The Knickerbocker. Väl uppe på taket hittar man en stor och rymlig takterrass med en hel del stora soffgrupper att slå sig ned vid. Trots att läget är väldigt centralt och mitt bland de största folkmassorna i New York, så får man ett skönt och harmoniskt lugn uppe på St Clouds takterrass.

Takterrass och Skybar i New York

Skybar New York: Gansevoort Meatpacking

Gillar man party och bra nattliv är detta en perfekt skybar i NYC. I skybaren finns en lång bar och även i stort dansgolv med mängder av drinkbord och soffor. Gansevoort Meatpackings skybar är även utrustad med två stycken härliga takterrasser. En av terrasserna har utsikt mot Hudson River och New Jersey, medans den andra har svepande vyer mot downtown och utöver skyskraporna.

Takterrass och Skybar i New York

Takterrass New York: The Sky Terrace at the Hudson Hotel

En av de mest exklusiva takterrasserna i New York. Här får endast hotellets gäster samt speciellt inbjudna gäster utnyttja terrassen. Från takterrassen får man en helt magisk utsikt över Central Park och Manhattans skyline. Själva terrassen har en ganska simpel med lyxig inredning med snygga bord och stolar.

Takterrass och Skybar i New York

Skybar New York: Le Bain at The Standard

Ett av de hippaste och mest välbesökta ställena bland skybars i NYC. Hit kommer trendiga och partyglada människor för att njuta av goda drinkar, sköna vyer och festa loss med likasinnade. En skybar i New York som i stort sätt alltid är fullpackad med folk. Se till att vara ute i god tid för att få en bra plats på takterrassen eller i skybaren.

Takterrass och Skybar i New York

Takterrass New York: Jimmy at The James Hotel

En takterrass i NYC som lockar båda yngre och äldre människor. Uppe på taket finns det sköna sittplatser och en swimmingpool. Utsikten från terrassen är nästan 360-grader med utsikt över både Wall Street, Hudson River och skyskraporna uppe vid Times Square. Från skybaren kan man beställa drinkar, öl och vin av hög kvalitet.

Takterrass och Skybar i New York

Skybar New York: The Press Lounge

Ett av de absolut bästa ställena att besöka om man gillar skybars i NYC. Både takterrassen och skybaren håller allra högsta klass. Förutom de fantastiska skyline-vyerna så får man även grym kvalitet på mat och dryck, samt en härlig partystämning från terrassen och skybaren. Lyckas man tajma in en solnedgång, så är man garanterad en vacker vy över Hudson River.

Takterrass och Skybar i New York

Detta är bara några av de bästa bland takterrasser och skybars i New York. Staden vimlar som sagt av rooftops. Här hittar ni bäst takbarer i New York.

// Hans, Rooftopguiden

2016-09-16
Populära inlägg

Startsida blogg

Arkiv blogg