7 fantastiska hotell med rooftop!

1. Hotell med rooftop: Marina Bay Sands i Singapore:

Ett av världens bästa hotell och med en av världens coolaste takbarer. Hotellet är 5-stjärnigt och har mängder av olika faciliteter och aktiviteter man kan utnyttja. Bl. a. ett jättestort köpcentrum med alla märkesbutiker man kan tänka sig, flertalet högklassiga restauranger och barer samt världens högsta infinitypool belägen på den 57e våningen med en helt magisk utsikt över hela Singapore.

Marina Bay Sands hotell takbar
Marina Bay Sands.

2. Hotell med rooftop: Hotel Majestic i Barcelona:

Ett av Barcelonas bästa hotell och med en riktigt bra takbar. Servicen här är fantastisk och läget väldigt centralt. Uppe på taket finns det också en härlig rooftop-pool där man kan ligga och slappa samtidigt som man sippar på en av alla delikata drinkar som går att beställa från baren.

Majestic hotell takbar
Hotel Majestic.

3. Hotell med rooftop: The Westin Excelsior i Florens:

Ett lyxigt hotel beläget precis vid den vackra floden Arno, som flyter genom Florens. Inte helt ovanligt att kändisar och fotbollslag bor här när de är på besök. Uppe på taket ligger takbaren SE STO on Arno med en helt magisk utsikt över hela Florens i alla väderstreck. Terrassen har även en inglasad del som är öppen året runt. Här gör du bäst i att äta en lång vinlunch och njuta av vyerna och den fantastiska servicen.

The Westin Excelsior hotell takbar
The Westin Excelsior.

4. Hotell med rooftop: Sant Fransesc Hotel Singular i Palma:

Ett av semesterparadiset Palmas bästa hotell och rooftops. Ett både lyxigt och mysigt hotell där det mesta finns vad gäller bekvämligheter. Takterrassen är utrustad med en stor swimming pool och med utsikt över kyrkan och de äldre byggnaderna i staden. På hotellet finns det även en bra lobbybar och restaurang.

Sant Fransesc Hotel Singular hotell takbar
Sant Fransesc Hotel Singular.

5. Hotell med rooftop: The Standard i New York:

The Standard Hotels är kända för sin sköna inredning, lyxiga känsla och fantastiska service. Och hotellet i New York är inget undantag. Hit kommer många partyglada människor för att hänga på nattklubb, takbar, restaurang eller barer som ligger i anslutning till hotellet. Att läget är mitt i New Yorks bästa restaurang och nattklubbsdistrikt – Meatpacking – gör inte saken sämre heller.

The Standard hotell takbar
The Standard.

6. Hotell med rooftop: 1 Hotel South Beach i Miami:

Mycket bättre hotell blir svårt att hitta i Miami. Fräscha rum, bra service och ett helt fanatiskt läge precis vid stranden. 1 Hotel South Beach är utrustad med två swimmingpooler. En på takterrassen och en på markplan. Båda är helt underbara. Från hotellets takbar får man en magnifik utsikt över South Beach och havet.

1 Hotel South Beach hotell takbar
1 Hotel South Beach.

7. Hotell med rooftop: Sofitel Dubai Downtown i Dubai:

Ett superlyxigt hotell i Dubai med en stor och lika lyxig takterrass. Allt här osar kvalitet och den 5-stjärninga nivån bevittnar om det i alla aspekter. Takbaren är utrustad med en gigantisk infinitypool med utsikt över Dubais skyline och den arabiska golfen. Hotellet är även utrustat med 2 grymma barer samt 3 restauranger av högsta klass.

Sofitel Dubai Downtown hotell takbar
Sofitel Dubai Downtown.

// Hans Ebenman, Rooftopguiden

2016-06-15