Rooftopparty i Los Angeles!

Los Angeles och party är ofta två ord som går hand i hand. Folk från hela världen kommer till LA för att festa och få en glimt av kändisarna som bor här. Och vad finns det för bättre ställe för en fet fest på en takbar med utsikt över skylinen och omgivningen av LA och Hollywood. Här följer en lista över de coolaste och bästa partyställen på takbarer i Los Angeles.

Rooftop party på Skybar at the Mondrian Hotel:

Detta är en perfekt takbar för bra och lyxiga rooftop-partyn i LA. Här finns det stor chans att man springer på kändisar, om man lyckas komma in. Live DJs, swimmingpool och fantastisk utsikt är några fördelar med denna takbar. Mer info här.

Rooftopparty i Los Angeles, Mondrian Hotel
Rooftop party i Los Angeles, Mondrian Hotel

Rooftopparty på Andaz West Hollywood:

Det högsta läget för en takpool i hela Los Angeles. Belägen nära Hollywood Hills och Sunset Strip, så läget kunde inte vara mycket bättre när det gäller fest. Live DJn här skapar en härlig feststämning med deras sköna musik och energi. Mer info här.

Rooftopparty i Los Angeles, Andaz West Hollywood
Rooftopparty i Los Angeles, Andaz West Hollywood

Rooftop party på SIXTY Beverly Hills Rooftop:

Förmodligen en av de bästa utsikterna i hela Los Angeles. Detta är också en takbar där man kan springa på kändisar om man har ”tur”. Här är priserna ganska saftiga, men kvalitén på allting gör det värt det. Det perfekta stället för ett bra poolparty i LA. Mer info här.

Rooftopparty i Los Angeles, SIXTY Beverly Hills Rooftop
Rooftopparty i Los Angeles, SIXTY Beverly Hills Rooftop.

Rooftopparty på Upstairs Bar at the Ace Hotel:

Gillar du live DJs och vyer över downtown Los Angeles, så är detta det perfekta feststället att komma till. Kvällstid anordnar man DJ-partyn vid den lyxiga swimmingpoolen. Takbaren serverar några av de bästa drinkarna man kan få bland takbarer i Los Angeles. Mer info här.

Rooftopparty i Los Angeles, Upstairs Bar at the Ace Hotel
Rooftopparty i Los Angeles, Upstairs Bar at the Ace Hotel.

Rooftop party på Altitude Pool Deck:

En mer lyxig inredning och interiör blir svårt att hitta bland takbarer i Los Angeles. Här kan man hyra en egen cabana med minibar och TV. Det finns också en stor swimmingpool för alla festsugna att doppa sig i. Stämningen här är lite mer sofistikerad än på övriga takbarer i LA. Mer info här.

Rooftopparty i Los Angeles, Altitude Pool Deck
Rooftopparty i Los Angeles, Altitude Pool Deck.

// Hans Ebenman på The Rooftop Guide


2016-03-07