Takbar - världens bästa samlade - Rooftopguiden.se

Rooftop

Blog

Inlägg i samarbete med Iconic Wines

Bra takbarer i Monaco!

Rooftop bar Monaco
Monaco

Monaco är nu uppe på sajten. Här hittar ni alla de bästa takbarerna i Monaco. Nedan följer lite kort info om varje ny takbar.

Hotel Metropole:

En mysig men samtidigt lyxig takbar på Hotel Metropole. När de tkommer till takbarer i Monaco – eller Monte Carlo som den staden kallas ibland – så är detta en av de nyaste. Här kan man njuta av fantastisk mat och goda drinkar i en avslappnad miljö. Förutom den snygga inredningen så finns det även en stor swimmingpool tillgänglig här. En av få terrasser i Monaco som har den lyxen vad gäller takbarer.

Takbar Hotel Metropole i Monaco
Hotel Metropole

Le Grill de l’Hôtel de Paris:

Takbarer i Monaco är ofta väldigt lyxiga och extravaganta. Frågan är om någon kan mätas sig med Le Grill. Lyxig och stilfull dekoration på både restaurangen, möblerna och terrassen. Utsikten här uppe är helt magisk over Medelhavet. Om vädret skulle vara dåligt eller klimatet för kallt så kan de fälla ner ett tak som skyddar alla sittplatser som finns här uppe. Så gillar du lyx, god mat och bra service bland takbarer i Monaco är detta ett bra ställe att komma till.

Takbar Le Grill Hotel Paris i Monaco
Le Grill Hotel Paris

L’Horizon Deck, Restaurant & Champagne Bar:

Den här fantastiska terrassen ger er en unik och snygg 360-graders utsikt av Casinot, Operahuset, prinsens palats och Medelhavet. Helt oslagbart. När det kommer till takbarer i Monaco så har denna den absolut bästa utsikten. Restaurangen erbjuder en italiensk meny med lokala varor och sea food. Om ni letar efter takbarer i Monaco med vacker utsikt så är L’Horizon Deck, Restaurang & Champagne Bar en perfekt val.

Takbar L’Horizon Deck i Monaco
L’Horizon Deck

Miramar Hotel & Restaurant:

Bland takbarer i Monaco så är nog detta den mysigaste och mest avslappnade. Hotellet som takterrassen är belägen på ägs av en familj och hela atmosfären som omger restaurangen och takbaren är väldigt trevlig och familjär. Terrassen är öppen året runt och här får man en magisk utsikt över Monacos hamn och alla lyxiga yachter som ligger där. Gillar du harmoni och mysig atmosfär, är detta den bästa takbaren i Monaco.

Takbar Miramar Hotel Restaurant i Monaco
Miramar Hotel Restaurant
2016-02-02

Tidigare inlägg

8 grymma takbarer i Singapore

FLIGHT at Sky on 57 och mötet med Michael O’Shea!

Middagen på takbaren Sky on 57 på Marina Bay Sands in Singapore!

Marina Bay Sands takbar i Singapore!

Besök på 4 takbarer i Sydney!

Besök på takbarer i Melbourne!

Nyårsfest på en takbar i Melbourne!

Lyxiga takbarer i Dubai!

Ta reda på hur mycket du kan om takbarer!

Turkish Airlines executive besöker takbarer i Kuala Lumpur!

Gästbloggare till hemsidan!

Gästblogginlägg om takbarer i Lissabon!

Nya takbarer i New York!

Nya takbarer i Sydney!

Startsida blogg

Arkiv blogg